next event
search
Dana White blikt vooruit na UFC 241: 'Wie is er niet geïnteresseerd in dat gevecht'Bron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Dana White blikt vooruit na UFC 241: 'Wie is er niet geïnteresseerd in dat gevecht'

Aug 18, 2019 Dana White praat over een mogelijke rubber match tussen Stipe Miocic vs. Daniel Cormier, Nate Diaz en Paulo Costa. #UFC241
UFC-president Dana White bespreekt UFC 241 met ESPN-journalist Brett Okamoto. White praat over een mogelijke thrillogy fight tussen UFC Heavyweightkampioen Stipe Miocic en Daniel Cormier, Nate Diaz vs. Jorge Masvial en Paulo Costa.

Rubber Match
Miocic en Cormier staan momenteel gelijk in overwinningen. Een gebruikelijke volgende stap is een Rubber Match om vast te stellen wie van de twee echt de betere is. Daarnaast is het nog maar de vraag of Cormier zijn carrière gaat vervolgen.

''Niemand hoeft zich vanavond te schamen, hoe de partij ook zou verlopen,'' aldus White. ''Als Stipe verloor, als Stipe won, als Cormier verloor of won. Het gevecht was te gek voor woorden. Beide gasten gaven alles wat ze hadden en Stipe trok aan het langste eind. Uhm, misschien is er een thrillogy aanwezig, misschien gaat Cormier met pensioen, wie weet. Het klinkt logisch, het klinkt logisch,'' vervolgde White. ''Als beide kerels dat willen willen dan, ja.''

''Ik heb tegen hem (Cormier red.) gezegd, 'Ga niet nadenken over vechten of  niet vechten, of wat dan ook van die dingen vanavond. Ga gewoon naar huis en geniet van je familie en de rest komt later wel.'

Diaz vs. Masvidal
White was onder de indruk van Diaz' prestatie na een afwezigheid van drie jaar en geeft zijn mening over een potentiële matchup tussen Diaz en Masvidal.

''Ja hij zag er goed uit. Ik dacht dat Pettis zijn voorste been zou verpulveren met trappen en dat deed hij ook in het begin. Nate zag eruit alsof hij op was aan het einde van de eerste ronde, maar hij kwam terug en vocht zoals hij wil vechten. Als je kijkt na de tussenstop van drie jaar, om terug te komen en Pettis te verslaan, die er fenomenaal uitzag in zijn laatste gevechten, heel indrukwekkend.'' 

''Wie is er niet geïnteresseerd in dat gevecht? Ik bedoel dat is een heel interessant gevecht.''

Paulo Costa
The Eraser stapte de UFC-Octagon in om zijn ongeslagen MMA-record te verdedigen tegen Yoel Romero, met succes. De Braziliaan heeft zijn ogen gericht op Adesanya en zal uitvliegen naar Australië. 

''Het was alles wat ik ervan verwacht had. Ik dacht dat het een Fight of the Night zou worden en het is de Fight of the Night. Dat gevecht was te gek voor woorden. Ik bedoel twee monsters die gewoon volop uithalen.''

''Ik betaal wel een ticket naar Melbourne voor hem (Costa red.),'' vervolgde White over Costa's uitspraak om naar UFC 243 te komen. ''REACTIES