next event
search
Nicolas Dalby vs. Alex Oliveira op UFC KopenhagenBron foto: UFC

Nicolas Dalby vs. Alex Oliveira op UFC Kopenhagen

Aug 9, 2019 Nicolas Dalby zal in zijn thuishaven terugkeren in de UFC. Op #UFCCopenhagen treft hij Alex Oliveira. Who you got? #UFCDenmark
Nicolas Dalby zal op bekend terrein terugkeren in de UFC. De uit Kopenhagen afkomstige Lokomotivo zal Alex Oliveira verwelkomen in de Royal Arena. De Deen zal beginnen aan zijn tweede periode voor de UFC.

UFC Kopenhagen
Het evenement zal plaatsvinden op 29 september en zal haar deuren openen in de Royal Arena. Eerder aangekondigde partijen zijn Jack Hermansson vs. Jared Cannonier en Gunnar Nelson vs. Thiago Alves.

Nicolas Dalby
Lokomotivo was tussen 2015-2016 actief voor de UFC waarin hij vier keer de weg naar de Octagon bewandelde. Hij kwam ongeslagen de UFC binnen en wist ook zijn debuut te winnen tegen Elizeu Zaleski dos Santos via split decision. Vervolgens vocht hij zich naar een majority draw met Darren Till en uiteindelijk verloor hij achtereenvolgens tegen Zak Cummings en Peter Sobotta, beide via unanimous decision. Dalby werd vrijgegeven voor andere promoties waarna hij onderdak vond bij Cage Warriors FC. Waar hij in maart van dit jaar de interim CWFC Welterweighttitel wist te winnen. Twee maanden geleden streed hij met CWFC Welterweightkampioen Ross Houston om de onbetwiste titel maar de partij werd door Marc Goddard omgezet naar een no-contest omdat er zoveel bloed op het canvas terecht kwam, waardoor het te glad werd om door te vechten. Hij heeft een MMA-record 17-3-1 (1), UFC 2-1-1.
REACTIES