next event
search
Ronaldo Souza wil rematch met Kelvin Gastelum op UFC 244Bron foto: MMA Junkie

Ronaldo Souza wil rematch met Kelvin Gastelum op UFC 244

Aug 9, 2019 Ronaldo Souze hoopt Kelvin Gastelum te ontmoeten voor een rematch in het historische Madison Square Garden. Who you got? #UFC244
Ronaldo Souza, beter bekend als Jacaré Souza, hoopt op een rematch met Kelvin Gastelum. De twee kwamen elkaar tegen op UFC 224 in Rio de Janeiro. Het eindigde in een split decision overwinning voor Gastelum in een Fight of the Night bekroonde partij. 

UFC 244
Het pay-per-view evenement in New York zal plaatsvinden op 2 november en zal haar deuren openen in het historische Madison Square Garden. Via sociale media liet Gastelum weten dat hij hier acte de presence wil geven en Jacaré speelde hier snel op in.''Laten we mij op deze kaart krijgen!'' aldus Gastelum.

''Ik wil graag nog een keer in NY vechten. Kom maar op!'' reageerde Souza.

Herpakken
Beide vechters komen van een verliespartij af. Gastelum stond oorspronkelijk gepland om UFC Middleweightkampioen Robert Whittaker uit te dagen voor zijn titel. Echter, moest The Reaper zich één dag voor het gevecht terugtrekken wegens een blessure. Hierdoor besloot Gastelum een partij aan te nemen met Israel Adesanya om te strijden voor de interim UFC Middleweighttitel. The Style Bender wist de titel de claimen via een unanimous decision.

Souza vocht afgelopen april met Jack Hermansson in Florida, Amerika. Jacaré stond oorspronkelijk gepland om Yoel Romero te treffen, maar de Soldier of God moest enkele weken voor de partij afmelden wegens een blessure. Hermansson sprong in op short notice voor het gevecht van zijn leven en wist de upset van de avond te creëren door Souza te verslaan via unanimous decision.REACTIES