next event
search
Paulo Costa: 'Geloof me, ik ga hem knock-out slaan'Bron foto:

Paulo Costa: 'Geloof me, ik ga hem knock-out slaan'

Aug 15, 2019 Paulo Costa verwacht een titelgevecht na een knock-out overwinning over Yoel Romero dit weekend. Who you got? #UFC241
Paulo Costa stapt de UFC-Octagon in dit weekend met een ongeslagen MMa-record. The Eraser zal eindelijk Yoel Romero treffen nadat meerdere gevechten gecanceld werden. Costa wist al zijn twaalf gevechten te finishen waarvan negen in de eerste ronde. Al zijn UFC-partijen eindigde via een technische knock-out en ook Romero moet eraan geloven volgens The Eraser.

Knockout
In gesprek met BJPenn.com laat Costa weten dat hij gaat winnen via een eerste ronde knock-out. 

''Yoel Romero is een kampioen in worstelen,'' aldus Costa. ''Maar dit is MMA, we gaan geen worstelpartij vechten. Geloof me, ik ga hem knock-out slaan. En als hij niet slim is, dan haal ik hem neer en submit ik hem. Ik zeg het maar gewoon Yoel, kijk uit waar je om wenst.''

''Ik zal met Romero vechten zoals ik altijd doe. De eerste seconde van het gevecht zal ik hem proberen knock-out te slaan of te submitten. Ik zal hem achtervolgen en op hem jagen in de Octagon. Ik zal hem knock-out slaan en het zal in de eerste ronde gebeuren.''
REACTIES