next event
search
Spike x Vechtersbazen #11 - Murthel Groenhart & Tyjani BeztatiBron foto: Spike x Vechtersbazen

Spike x Vechtersbazen #11 - Murthel Groenhart & Tyjani Beztati

Aug 26, 2019 Gisteren kwamen Murthel Groenhart en Tyjani Beztati langs in de studio van Spike x Vechtersbazen. Bekijk hier aflevering 11.
Spike en Vechtersbazen hebben de handen ineen geslagen om een nieuw concept op te zetten. Vechtersbazen presentator Dennis Kornman wordt hierin vergezeld door oud Strikeforce Women's Bantamweightkampioene Marloes Coenen.

Spike x Vechtersbazen
De afleveringen zijn elke maandag vanaf 16.00u. te volgen via het YouTube kanaal van Spike Sports NL of je kunt kiezen voor de audio uitzending in de vorm van een podcast. Eerder kwamen Bert Kops, Nieky Holzken, Gegard Mousasi, Mike Passanier, Alistair Overeem, Ernesto Hoost, Costello van Steenis, Ilias Bulaid, Germaine de Randamie, Peter Aerts en Anissa Haddaoui langs in de studio. Aarzel dan ook niet om deze terug te kijken!

Online Radio Awards
Spike x Vechtersbazen zijn genomineerd voor de Online Radio Awards. Ze staan in de categorie; Favoriete podcast. Spike x Vechtersbazen verzorgen wekelijks een uitstekende podcast met het beste vechtsport talent, trainers en legendes die Nederland te bieden heeft. Tot 15 september kan er gestemd worden dus laten we allemaal massaal Spike x Vechtersbazen steunen en stem HIER!.REACTIES