next event
search
Santino Verbeek maakt ONE Championship debuut in Ho Chi Minh, VietnamBron foto:

Santino Verbeek maakt ONE Championship debuut in Ho Chi Minh, Vietnam

Aug 22, 2019 ONE Championship maakt officiële kaart bekend met Santino Verbeek op 6 september. #ONEChampionship #WeAreOne #ImmortalTriumph
Voormalig WFL (Word Fighting League red.) kickboks kampioen Santino Verbeek zal over twee weken zijn ONE Championship-debuut maken. Hij treft hier de Engelse-Mexicaan Juan Cervantes die wereldtitels heeft in Muay Thai. Santino Verbeek staat onder leiding van K-1 legende Ernesto Hoost. 

ONE: Immortal Triumph
Het evenement bestaat volledig uit kickboks en muay thai partijen. Met als Main Event een ONE Bantamweight Muay Thai titelgevecht tussen ONE Muay Thai kampioen Nong-O Gaiyanghadao vs. Brice Delval. Het evenement zal plaatsvinden op 6 september en zal haar deuren openen in de Phu Tho Indoor Stadium. Verbeek zal een kickbokspartij vechten met Cervantes.
REACTIES