next event
search
Stefan Struve vs. Ben Rothwell op UFC Washington DCBron foto: UFC

Stefan Struve vs. Ben Rothwell op UFC Washington DC

Aug 13, 2019 Stefan Struve keert terug naar de UFC-Octagon op UFC Washington DC. Hij komt hier Ben Rothwell tegen. #UFCWashingtonDC
Stefan Struve gaat nog niet met pensioen. The Skyscraper zal op UFC on ESPN 7 terugkeren naar de wereldberoemde UFC-Octagon. Hij zal hier Ben Rothwell treffen op 7 december. Het nieuws werd via de UFC bekendgemaakt,

UFC on ESPN 7
Het evenement staat gepland voor 7 december 2019 en zal haar deuren openen in de Capitel One Arena. Eerder werden al twee vrouwen partijen aangekondigd voor UFC on ESPN 7. Claudia Gadelha vs. Cynthia Calvillo en Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya.

Pensioen
Struve eindigde afgelopen februari zijn UFC-contract via een overwinning over Marcos Rogério de Lima op UFC Praag. De Skyscraper won via een tweede ronde submission, waarmee hij een Performance of the Night won. Een geëmotioneerde Struve liet zijn MMA-handschoenen achter in de Octagon en vertelde voor de camera's van Veronica dat hij 'waarschijnlijk' met pensioen ging. Gelukkig kiest de Skycraper ervoor om zijn carrière te hervatten. Hij heeft een MMA-record van 29-11, UFC 13-9.REACTIES