next event
search
Nate Diaz: 'Ik voel gewoon dat ik beter en cooler ben dan die gasten'Bron foto:

Nate Diaz: 'Ik voel gewoon dat ik beter en cooler ben dan die gasten'

Aug 13, 2019 ESPN-journalist Brett Okamoto had een 40 min. lange sit down met Nate Diaz waarin onder andere zijn afwezigheid, Conor McGregor en zijn toekomst aan bod kwam. Bekijk het hier! #UFC241
Nate Diaz zal zijn lang verwachte Octagon-terugkeer maken aankomend weekend, op UFC 241. De Stocktonaar zal voormalig UFC Lightweightkampioen Anthony Pettis treffen. Zijn laatste partij dateert van 20 augustus 2016, waarin hij verloor via een majority decision van Conor McGregor. Diaz had een sit down met ESPN-journalist Brett Okamoto waarin hij onder andere over zijn afwezigheid, Conor McGregor rivaliteit en zijn toekomst praat.

Geen interesse 
Diaz geeft aan dat hij geen interesse heeft om te vechten met UFC Lightweightkampioen Khabib Nurmagomedov of UFC Welterweightkampioen Kamaru Usman. Hij kijkt richt zich liever op vechters als Anthony Pettis, Conor McGregor en Jorge Masvidal.

''Ik voel gewoon dat ik beter en cooler ben dan die gasten,'' aldus Diaz. ''Waarom zou ik tegen hen willen vechten? Pettis is cooler dan hen beide, kijkend naar de vechtstijl. Weetje wat ik zeg? Herinner je je Street Fighter nog? 'Ik wil die gast zien vs. die gast.', of zelf op school toen je wist dat twee gasten sterk waren en je zoiets had als, 'Ik vraag me af wat er zal gebeuren als hen vechten?''' 

''Als ik iemand was die mij zou willen zien vechten in de UFC, dan zou ik mezelf willen zien vechten tegen Conor of Pettis. Masvidal heeft onlangs zijn ding gedaan en dat was geweldig. Snap je, dingen zoals dat.''REACTIES