next event
search
UFC 241 Countdown: Cormier vs. Miocic 2Bron foto: UFC

UFC 241 Countdown: Cormier vs. Miocic 2

Aug 12, 2019 UFC Heavyweightkampioen Daniel Cormier treft voormalig kampioen Stipe Miocic in een rematch op UFC 241. In het Co-Main Event treffen Anthony Pettis en Nate Diaz elkaar. #UFCCountdown #UFC241
UFC 241 staat in het teken van UFC Heavyrweightkampioen Daniel Cormier en zijn titelverdediging tegen voormalig UFC Heavyweightkampioen Stipe Miocic. In het Co-Main Event zullen voormalig UFC Lightweightkampioen Anthony Pettis en Nate Diaz elkaar ontmoeten.

Cormier vs. Miocic 2
Vorig jaar stond International Fight Week in het teken van het de superfight tussen UFC Heavyweightkampioen Miocic en UFC Light Heavyweightkampioen Cormier. DC wist de meest succesvolle HW-kampioen te verslaan via een eerste ronde knockout. Sindsdien wist Cormier zijn HW-titel te verdedigen tegen Derrick Lewis en deed hij vrijwillig afstand van zijn LHW-titel. Miocic heeft niet meer gevochten sinds zijn verloren titelgevecht.

Pettis vs. Diaz
Voormalig UFC Lightweightkampioen Sergio Pettis heeft een lastige periode meegemaakt sinds hij zijn titel verloor in 2015, waarin hij in de Feather- Light - en Welterweightdivisie heeft gevochten. Zijn laatste gevecht heeft de lijn weer omhoog gezet voor Showtime. Pettis wist Stephen Thompson knockout te slaan in de tweede ronde. Wonderboy was nog nooit gefinisht. Diaz is al jaren een gewardeerde badass in de UFC maar wist pas echt internationale faam te bereiken via zijn confrontaties met voormalig Feather - en Lightweightkampioen Conor McGregor. Sindsdien wil Diaz niet inleveren qua salarisstrook die hij ontving voor zijn gevechten met The Notorious. Zijn laatste gevecht dateert terug van 20-8-2016, waarin hij verloor van McGregor.

UFC 241: Cormier vs. Miocic 2, 17 augustus 2019, Honda Center, Anaheim, Amerika

Main Card
(C) Daniel Cormier vs. #1 Stipe Miocic | UFC Heavyweight titelgevecht
#8 Anthony Pettis vs. Nate Diaz | Welterweight gevecht
#2 Yoel Romero vs. #7 Paulo Costa | Middleweight gevecht
Gabriel Benitez vs. Sodiq Yusuff | Featherweight gevecht
#8 Derek Brunson vs. #10 Ian Heinisch | Middleweight gevecht

Preliminary Card
Devonte Smith vs. Clay Collard | Lightweight gevecht
#3 Raphael Assunçao vs. #9 Corey Sandhagen | Bantamweight gevecht
Christos Giagos vs. Drakkar Klose | Lightweight gevecht
Manny Bermudez vs. Casey Kenney | Bantamweight gevecht

Early Preliminary Card
Hannah Cifers vs. Jodie Esquibel | Women's Strawweight gevecht
Kyung Ho Kang vs. Brandon Davis | Bantamweight gevecht
Sabina Mazo vs. Shana Dobson | Women's Flyweight gevechtREACTIES