next event
search
Mike Perry ondergaat succesvolle neus operatie Bron foto:

Mike Perry ondergaat succesvolle neus operatie

Aug 12, 2019 Mike Perry's neus heeft dit weekend nogal wat de verduren gehad. Hij is zondag vroeg in de morgen geopereerd.

In het co-main event van UFC Uruguay stond "Platinum" Mike Perry tegenover Vincente Luque. Het was een flying knee in de derde ronde die zijn neus behoorlijk indeukte en het zag er nogal gruwelijk uit, maar "Platinum" is "Platinum" niet als hij zich daardoor gewonnen had gegeven. Hij vocht de partij en uit en heeft nog steeds geen TKO of KO verlies tegen gehad.

Helaas voor Perry was de geleden schade voldoende om Luque een split decision te bezorgen, maar beide atleten hebben wel de Fight of the Night bonus van 50.000 dollar verdient. Na de overwinning meldt ESPN dat 'Platinum" naar het ziekenhuis is gebracht waar hij een neusoperatie heeft ondergaan om de schade te herstellen. Dat duurde wat langer dan normaal, omdat artsen reparaties moesten uitvoeren van eerdere breuken.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Still cant knock me out

Een bericht gedeeld door Platinum Mike Perry (@platinummikeperry) op 11 Aug 2019 om 10:51 (PDT)


Mike Perry zakt naar 13-5 (6-5 UFC) met het verlies tegen Luque terwijl Luque zijn record verbetert naar 17-6 (10-2 UFC) en zit nu op zes achtereenvolgende winstpartijen. Tegen wie zou je deze mannen willen zien in hun volgende uitingen?REACTIES