next event
search
(Video) Nate Diaz: I cant wait to get my hands on that Bron foto:

(Video) Nate Diaz: I cant wait to get my hands on that "Wheaties Box dude"

Aug 12, 2019 Dit weekend keert Nate Diaz terug naar de octagon om het tegen voormalig lightweight kampioen Anthony Pettis op te nemen.

Toen de UFC op 17 augustus Anthony Pettis vs. Nate Diaz aankondigde voor UFC 241, stonden fans op hun kop. We hebben Nate Diaz niet meer in de kooi zien vechten sinds zijn twee recordbrekende gevechten tegen Conor McGregor in 2016. Om hem terug te zien keren tegen voormalig lightweight kampioen Anthony "Showtime" Pettis kan maar een ding beloven.... vuurwerk!

Nate Diaz en Anthony Pettis hebben al heel lang woorden en het is dan ook een gevecht wat al lang geanticipeerd werden door beide atleten. Toen "Showtime" nog kampioen was in 2014 versloeg hij Gilbert Melendez die in het team zat bij Nate Diaz. Dat bracht al het een ander naar boven bij Diaz maar het feit dat de UFC alle aandacht en promotie op Pettis gooide zat Diaz niet lekker. Hij probeerde dat gevecht te krijgen maar de UFC had andere plannen met Pettis.

Nu 5 jaar later staan deze mannen toch tegenover elkaar in de octagon. De UFC is de UFC niet als ze dat allemaal aanhalen in deze gruwelijke promo voor Nate Diaz vs. Anthony Pettis. Wie pakt de overwinning?REACTIES