next event
search
Andrei Arlovski vs. Jairzinho Rozenstruik op UFC 244Bron foto: USA Today Sports

Andrei Arlovski vs. Jairzinho Rozenstruik op UFC 244

Sep 12, 2019 Jairzinho Rozenstruik treft voormalig UFC Heavyweight kampioen Andrei Arlovski op UFC 244. #UFC244
Jairzinho Rozenstruik kan een grote stap zetten in zijn UFC-carrière. In het historische Madison Square Garden zal hij voormalig UFC Heavyweight kampioen Andrei Arlovski treffen. De ongeslagen Bigi Boy gaat op jacht naar zijn 9e MMA-overwinning. 

UFC 244
Het PPV-evenement in New York heeft de potentie om de grootste kaart van het jaar te worden. Jorge Masvidal vs. Nate Diaz zullen strijden om de titel van Baddest Motherf*cker in the Game, een titel die een echte belt zal krijgen. Daarnaast zal Kelvin Gastelum Darren Till verwelkomen in de Middleweight divisie en komen Corey Anderson en Johnny Walker elkaar tegen. MSG zal haar deuren openen op 2 november.

Rozenstruik
Bigi Boy begon zijn professionele MMA-carrière in Rusland. Hier trof hij twee keer Evgeni Boldyrev in de Draka-organisatie. Beide partijen werden via knock-out gewonnen. Via overwinningen in Aruba, Suriname 2x en Japan kwam Rozenstruik de UFC binnen. In Brazilië trof hij Junior Albini waarin hij de eerste ronde achter de feiten aanliep. Bigi Boy kwam ijzersterk terug voor de tweede ronde en versloeg de Braziliaan via een trap tegen het hoofd, om de partij vervolgens via stoten op de grond af te maken. Zijn tweede UFC-partij duurde iets korter. In Greenville had hij slechts negen seconden nodig om Allen Crowder knock-out te slaan. Rozenstruik heeft een MMA-record van 8-0, UFC 2-0.

Voorlopige line-up met de huidige rankings

Main Card
#3 Jorge Masvidal vs. #6 Nate Diaz | Baddest Motherf*cker in the Game titel
#4 Kelvin Gastelum vs. Darren Till | Middleweight
#7 Corey Anderson vs. #11 Johnny Walker | Light Heavyweight
#9 Stephen Thompson vs. #14 Vicente Luque | Welterweight
#5 Derrick Lewis vs. #9 Blagoy Ivanov | Heavyweight

Preliminary Card
#1 Katlyn Chookagain vs. #5 Jennifer Maia | Women's Flyweight
Andrei Arlovski vs. Jairzinho Rozenstruik | Heavyweight
Lyman Good vs. Chance Rencountre | Welterweight
Julio Arce vs. Hakeem Dawodu | Featherweight 
Krzysztof Jotko vs. Edman Shahbazyan | MiddleweightREACTIES