next event
search
Bron foto:

"Jacare" zal omhoog gaan in gewicht en ontmoet Jan Blachowicz tijdens UFC Sao Paolo

Sep 11, 2019 Ronaldo Souza zal voor zijn volgende partij omhoog gaan in gewicht. Hij ontmoet Jan Blachowicz in de light-heavyweight divisie.

Middleweight mededinger Ronaldo Souza gaat omhoog in gewicht.

Op dinsdag bevestigden UFC-functionarissen aan MMA Fighting een eerste rapport van ESPN dat "Jacare" omhoog gaat in gewicht om light-heavyweight Jan Blachowicz uit te dagen in het main event UFC Sao Paulo in november.

Souza (26-7, 1 NC), een voormalig Strikeforce-kampioen, is op zoek naar nieuw leven op 205 pond nadat hij in april kort te kort kwam tegen Jack Hermansson. Daarvoor ruilde Souza overwinningen en verliezen die teruggaan tot april 2017. Tot op heden heeft de Braziliaan 22 van zijn 26 professionele overwinningen behaald, inclusief overwinningen op Gegard Mousasi, Robbie Lawler, Tim Boetsch en Ed Herman evenals (T) KO winst over Chris Weidman, Vitor Belfort, Derek Brunson en Yushin Okami.

Blachowicz (24-8), een voormalige KSW-kampioen, verwelkomde onlangs de voormalige UFC-middleweight kampioen Luke Rockhold in de lichte zwaargewicht divisie met een flinke KO in de tweede ronde tijdens UFC 239.

UFC Sao Paulo zal op 16 november gaan afspelen in de Ginasio do Ibirapuera. Met deze nieuwste toevoeging. Bekijk hier de verdere kaart:

  • Ariane Lipski vs. Priscila Cachoeira
  • Kevin Holland vs. Antonio Arroyo
  • Antonio Rogerio Nogueira vs. Trevor Smith
  • Duda Santana vs. Leah Letson
  • James Krause vs. Sergio Moraes
  • Francisco Trinaldo vs. Bobby Green


REACTIES