next event
search
Danicio geeft kopstoot en Harrie antwoordt met een hoek (video)Bron foto:

Danicio geeft kopstoot en Harrie antwoordt met een hoek (video)

Sep 26, 2019 Zoals je misschien al hebt gezien liepen de gemoederen hoog op tijdens de ‘stare down’ van Boxing Influencers. Danicio Codfried geeft Harrie Snijders een kopstoot, waarna Harrie antwoordt met een rechterhoek

Volgens Tempation-Danicio daagde EOTB-Harrie hem uit door een kusje te geven. Codfried leek het blijkbaar een goed idee om een kopstoot uit te delen. Uiteraard liet Harrie ‘van het kamp’ het daar niet bij zitten, de rechterhoek zit er snel op. Melvin Manhoef weet de heren op tijd uit elkaar te halen, maar dan loopt het uit de hand. Supporters van (vermoedelijk) Harrie komen uit het publiek het podium op. Waar de jongens geen rekening mee houden is dat Melvin niet van dit gedrag gediend is.

Het filmpje op onze Facebook was maar een klein stukje. In onderstaande video zie je de stare down, conflict en hoe Manhoef de jongens aanpakt.

Na de stare down zouden alle deelnemers even aanschuiven bij Lexxus om te spreken over de komende partij. Alleen Harrie en Danicio nemen apart van elkaar plaats aan tafel. Harrie zag het niet zitten om na de confrontatie nog in dezelfde ruimte als Danicio te zijn. Bekijk hier wat de heren te zeggen hebben.




REACTIES