next event
search
Ilias Bulaid maakt vandaag zijn Bellator debuut!Bron foto:

Ilias Bulaid maakt vandaag zijn Bellator debuut!

Sep 27, 2019 Het langverwachte Bellator debuut van Ilias Bulaid zal vandaag plaatsvinden in Dublin, Ierland. Hij staat tegenover Vitalic Maiboroda die eveneens zijn debuut maakt. Check hier hoe je het gevecht kan bekijken!

De Bossche kickboks kampioen maakt vandaag de overstap naar het Mixed Martial Arts. Bellator's kooi zal vandaag in de 3Arena staan in Dublin, Ierland. Het word een avond vol spectaculaire partijen waaronder het debuut van de Nederlandse Marokkaan Ilias Bulaid.

De card begint rond 17 uur Nederlandse tijd dus zorg dat je er klaar voor zit! De partij is via de app van Bellator te bekijken die je hier kan downloaden....

Voor Android ---> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mtvn.android.bellator

En hier voor Apple ---> https://apps.apple.com/nl/app/bellator-mma/id592751332

De Enfusion kampioen ruilt de ring om voor een kooi. Bulaid traint al geruime tijd in SBG Ierland en is de huidige Enfusion wereldkampioen op 67 kilo en was een tweede in het K-1 2016 wereldtoernooi, dat werd gevochten op 65 kilo. Op slechts 24 jaar oud heeft de Nederlandse kickbokser een ongelooflijk opvallend record van 157-9-2, met 53 van zijn overwinningen via knock-out.

Maiboroda komt uit Oekraïne, maar vecht vanuit Mad Dog Muay Thai Camp in Kiato, Griekenland. Een Muay Thai-vechter, "Iron Head", is berkoond op het internationale toneel, maar zal voor het eerst strijden in MMA op het evenement in Dublin.

Beide mannen maken hun Mixed Martial Arts debuut vandaag tijdens Bellator Dublin.



REACTIES