next event
search
Tyron Woodley: 'Colby is een complete domoor, hij heeft zichzelf uit drie wereld titelgevechten gepraat'Bron foto: USA Today Sports

Tyron Woodley: 'Colby is een complete domoor, hij heeft zichzelf uit drie wereld titelgevechten gepraat'

Sep 16, 2019 Voormalig UFC Welterweight kampioen Tyron Woodley spreekt zich uit over Covington.
Voormalig UFC Welterweight kampioen Tyron Woodley heeft niet meer gevochten sinds hij zijn titel verloor aan de huidige UFC Welterweight kampioen Kamaru Usman, in maart. The Chosen One was afgelopen weekend in Vancouver als guest fighter waar hij onder andere deelnam aan een Q&A. Hierin sprak Woodley zich uit over Colby Covington.

Complete domoor
Woodley liet tijdens een Fan Q&A weten dat Covington voor de derde keer zijn eigen glazen heeft ingegooid.

Colby is goed in zijn eigen mond te snoeren,'' aldus Woodley. ''Ik weet dat mensen dat ook over mij zeggen, maar hij is een complete domoor. Hij heeft zichzelf uit drie wereld titelgevechten gepraat. Hij zou tegen mij vechten voordat ik tegen (Darren red.) Till vocht, maar hij was te bang. Hij zou tegen mij vechten voordat ik tegen Usman zou vechten, maar hij was te bang. En jullie kunnen wel begrijpen wat hij heeft gedaan met zijn gevecht met Usman. Om eerlijk te zijn haat ik hem niet. Haat is een groot woord. Ik haat niemand. Maar ik mag hem zeker niet. Als hij in brand stond dan zal ik zeker niet over hem heen plassen. 

Titel
The Chosen One hoopt door het wegvallen van Chaos zijn rematch te krijgen voor de titel, maar is ook bereidt om Covington een lesje te leren.

''Mijn doel is mijn titel terug te krijgen dus natuurlijk is Usman mijn topprioriteit. Als Colby een pak rammel wil krijgen, dan kan hij het ook krijgen.''



REACTIES