next event
search
Robin van Roosmalen maakt Bellator-debuut tegen Cris LencioniBron foto:

Robin van Roosmalen maakt Bellator-debuut tegen Cris Lencioni

Sep 16, 2019 De Oud Glory-kampioen zal zijn Bellator-debuut maken op #Bellator232. Hier treft hij Cris Lencioni. Lets go Champ!
Oud Glory Feather - en Lightweight kampioen Robin van Roosmalen laat eindelijk weten tegen wie hij zal vechten in zijn Bellator-debuut. Hij treft de 25-jarige Amerikaan Cris Lencioni die al tweemaal vocht voor Bellator. 

Bellator 232
Het evenement staat gepland voor 26 oktober en zal haar deuren openen in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut. Bellator 232 staat in het teken van de Bellator Welterweight World Grand Prix finale tussen Bellator Welterweight kampioen Rory MacDonald vs. Douglas Lima. Zowel de Grand Prix titel als de Bellator Welterweight titel zullen op het spel staan.

Roosmalen vs. Lencioni
Pokerface staat bekend als één van de beste kickboksers uit zijn gewichtsklassen en zal zich klaarmaken voor zijn derde MMA-partij. Roosmalen maakte zijn MMA-debuut in Griekenland voor de Final Fight Championship (FFC red.) organisatie. Hij won zijn debuut via een tweede ronde knock-out van Theo Michailidis. Hij vocht ook zijn tweede partij in Griekenland voor FFC. Ditmaal versloeg hij Risto Dimitrov via een eerste ronde knock-out.

Sunshine heeft iets meer MMA-ervaring en zal zich opmaken voor zijn vijfde Bellator-partij. In totaal heeft Lencioni zeven professionele MMA-partijen op zijn naam staan waarmee hij een record opbouwde van 5-2, Bellator 2-2.  Sunshine heeft een Brazilian Jiu-Jitsu achtergrond en hij won vier van zijn vijf overwinningen via submission. Als amateur vocht hij vijf partijen die hij allemaal won. Hij kwam in mei van dit jaar voor het laatst in actie. Hier versloeg hij Adil Benjilany via een eerste ronde submission.




REACTIES