next event
search
Ben Askren denkt aan pensioenBron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Ben Askren denkt aan pensioen

Oct 29, 2019 Ben Askren denkt na over een mogelijk pensioen na tweede verliespartij.
Oud Bellator - en ONE Championship Kampioen Ben Askren had zijn UFC-carrière iets anders voorgesteld. De altijd spraakzame Funky verloor afgelopen weekend voor de tweede keer achter elkaar en twijfelt om zijn MMA-carrière voort te zetten.

Geschiedenis
Askren werd jarenlang gezien als één van de beste welterweights buiten de UFC om. Funky werd uiteindelijk onderdeel van de allereerste MMA-trade uit de geschiedenis. UFC en ONE Championship sloten de handen ineen voor een ruil tussen Demetrious Johnson en Askren, Mighty Mouse wist al drie overwinningen op zijn naam te zetten en won onlangs de ONE Flyweight World Grand Prix, met een ONE titelgevecht in het vooruitzicht. Askren won met veel controverse zijn eerste partij van Robbie Lawler. Vervolgens zorgde Jorge Masvidal ervoor dat Funky in de geschiedenis boeken terecht kwam door de snelste knock-out te scoren. Tot slot verloor hij een grapplers delight via submission van Demian Maia.

Pensioen
In gesprek met Ariel Helwani tijdens de Ariel Helwani's MMA Show laat Askren weten dat hij een pensioen overweegt. Verder laat hij weten dat hij altijd om een kans vroeg en dat hij het niet heeft waargemaakt.

''Ik bedoel, een pensioen is zeker iets dat ik overweeg,'' aldus Askren. ''Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet zo is. Het wordt een kosten-tijd analyse. Er zijn veel dingen die ik wil doen in mijn leven. Ik ben echt een druk man. Er zijn veel dingen waar ik gepassioneerd voor ben en waar ik van houd. Ik spendeer 30 uur in de week aan MMA gerelateerde dingen. Kan ik mijn tijd beter ergens anders spenderen? Dat is wat nu mijn gedachtegang is.''

''Nog twee dingetjes,'' vervolgde Askren. ''Het enige wat ik wilde was een kans. Dat is het enige dat ik altijd gezegd heb, toch? Nou ik heb mijn kans gekregen, dus het is lastig om er bitter over te zijn want ik heb mijn kans gekregen en ik heb daar niet van geprofiteerd, dat is mijn eigen schuld. Dat is één gedachtegang en de andere gedachtegang is, ja ik wil nog steeds vechten.''
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk