next event
search
Conor McGregor keert op 18 januari terugBron foto:

Conor McGregor keert op 18 januari terug

Oct 24, 2019 Conor McGregor begint zijn comeback season op 18 januari in de T-Mobile Arena. The Notorious wil daarna nog twee keer de Octagon instappen.
Voormalig UFC Feather - en Lightweight Kampioen Conor 'The Notorious' McGregor heeft zijn UFC-terugkeer aangekondigd. The Notorious zal op 18 januari weer de weg naar de Octagon bewandelen. Dit zal hij doen in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Amerika. McGregor stond op 6 oktober 2018 voor het laatst in de UFC-Octagon. De Ier verloor op UFC 229 van UFC Lightweight Kampioen Khabib Nurmagomedov.

Persconferentie
McGregor hield vandaag een persconferentie in Moskou, Rusland waar hij zijn terugkeer aankondigde. De Ier heeft al een tegenstander in gedachte maar wil dit nog niet publiekelijk uitspreken. ESPN-journalist Ariel Helwani liet weten dat de keus zal vallen op Donald Cerrone of Justin Gaethje.

''Ik wil graag aankondigen dat de terugkeer van The Notorious Conor McGregor zal plaatsvinden op 18 januari in de T-Mobile Arena, in Las Vegas, Nevada,'' aldus McGregor. ''Dus dit zal mijn comeback gevecht zijn, twaalf weken vanaf deze zaterdag. Ik verkeer in uitstekende fysieke conditie. Ik ben met het bedrijf (UFC red.) akkoord gegaan over de datum. Wat betreft mijn tegenstander, ik weet zijn naam, maar ik weet uit ervaring dat als ik de naam geef, wat ik graag zou willen doen, de UFC het zou omdraaien. Het is een sluw bedrijf. Vraag de UFC wie de tegenstander is, want ik geef ene f*ck om wie het is.”

2020
McGregor heeft grootse plannen voor 2020 en kondigt tevens aan welke partijen hij nog meer voor ogen heeft. Geheel volgens de verwachting betreft het hier om de winnaars van Jorge Masvidal vs. Nate Diaz en Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson.

''Dit zal het begin zijn van mijn seizoen. Ik kijk ook uit om te vechten tegen de winnaar van Nate Diaz en Jorge Masvidal, voor de Baddest Motherf*cker titel. Natuurlijk heb ik geschiedenis met Nate, en kunnen we de trilogie zo uitzetten. We zien wel hoe die partij gaat. Ik voel dat Nate die partij zal winnen en dan zullen we de trilogie partij opzetten.''

''Daarna zal ik kijken naar een gevecht in Moskou en die zal zijn tegen de winnaar van Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov,'' vervolgde McGregor. ''Ik kan zijn naam niet eens uitspreken, wie geeft ene f*ck wat zijn naam is, maar dat gevecht wil ik. We willen dit gevecht in Moskou, het Russische volk verdient dit gevecht, het wereldvolk verdient dit gevecht. De rematch is onvermijdelijk''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk