next event
search
Pieter Buist verslaat Antonio Caruso via unanimous decisionBron foto: ONE Championship

Pieter Buist verslaat Antonio Caruso via unanimous decision

Oct 25, 2019 Pieter Buist blijft ongeslagen in zijn ONE Championshop carrière.
Zojuist vocht Pieter Buist zijn tweede partij voor ONE Championship. Buist nam de partij op short notice tegen de ongeslagen Antonio Caruso aan. Over drie rondes was The Archangel uiteindelijk de winnaar via unanimous decision.

Gevecht
Caruso, die 10 cm kleiner is dan Buist, koos er snel voor om The Archangel naar de grond te halen om het verschil in bereik te compenseren. Buist wist zich goed te verdedigen en kon zelf vanaf de grond stoten uitdelen. Tegen het einde van de eerste ronde wist Buist op te staan waarna hij Caruso met een goede knie wist te raken. 

In de tweede ronde trok Buist de partij naar zich toe en bleek hij conditioneel de betere. The Archangel wist Caruso meermaals te raken met stoten, trappen en knietjes. Net zoals in zijn eerste partij speelde de knieën een grote rol. Caruso wist zich er doorheen te vechten om de derde ronde te bereiken. 

In de derde ronde ging Caruso weer voor de takedown terwijl Buist snel wist te counteren met een knie. The Archangel wist de takedown vervolgens goed te pareren en eindigde zelf bovenop. Hier wist hij grotendeels van de derde ronde te controleren. Eenmaal op de been wist Buist Caruso andermaal te raken met een serie knietjes.



REACTIES