next event
search
GLORY 69: Veel Nederlandse vechters in actie!Bron foto:

GLORY 69: Veel Nederlandse vechters in actie!

Oct 11, 2019 Zaterdag 12 oktober zal GLORY 69 plaatsvinden in Düsseldorf. Er staan veel Nederlandse vechters op deze kaart. Het main event is het gevecht tussen de Belgische Marat Grigorian en de vechter van eigen bodem Tyjani Beztati.

Grigorian won tijdens GLORY 65 in Utrecht de lichtgewichttitel van Sitthichai Sitsongpeenong. Nu zal hij zijn titel moeten verdedigen tegen Beztati, die kans maakt om de jongste kampioen ooit te worden. De 21-jarige Tyjani is dankbaar dat hij voor de titel mag vechten, hij heeft er zin in en heeft er keihard voor getraind. 

Een andere partij op het hoofdprogramma gaat tussen twee Nederlanders, Luis Tavares en Michael Duut. Tavares heeft bij GLORY een partij op split decision gewonnen en verloren, hij moet het nu gaan laten zien. Luis is vooral een hele slimme technische vechter, die zijn tegenstander leest. Duut staat bekend om zijn agressieve stijl, hij komt om te knokken. Bij hem kan er een KO verwacht worden, hij slaat iemand KO of hij wordt KO geslagen. 

Yousri Belgaroui komt ook weer in actie tegen de GLORY nieuwkomer Ulric Bokeme. Belgaroui verloor zijn laatste partij op decision van Donovan Wisse tijdens GLORY 65 in Utrecht. Bokeme heeft een mooie record opgebouwd bij Enfusion, de vraag is of hij dit kan voorzetten bij GLORY. 

Tijdens de prelims komen de Nederlanders Massaro Glunder, Kevin van Heeckeren en Jos van Belzen in actie. Glunder heeft 2 verliezen achter de rug en neemt het op tegen de nieuwkomer Arbi Emiev. Van Heeckeren neemt het op tegen Jakob Styben, Styben verloor onlangs nog van Ertugrul Bayrak tijdens GLORY 64. Belzen heeft de partij op 'short notice' aangenomen. Hij won in Utrecht nog van de Belgische Percy de Maeyer, zal hij zijn 2e GLORY-gevecht tegen Matthew Stevens ook winnen? 

Prelims  (YouTube 17.00)
Lichtgewicht: Jos van Belzen vs Matthew Stevens
Middengewicht: Jakob Styben vs Kevin van Heeckeren
Vedergewicht: River Daz vs Antonio Campoy
Lichtgewicht: Massaro Glunder vs Arbi Emiev
Lichtgewicht: Vlad Tuinov vs Artur Saladiak 

Superfight Series (FightPass 19.00)
Weltergewicht: Dani Traoré vs Arian Sadikovic
Licht-zwaargewicht: Bahram Rajabzadeh vs Sergej Maslobojev
Super Bantamgewicht (dames): Christi Brereton vs Sarah Moussaddak
Zwaargewicht: Tomas Mozny vs Antonio Plazibat
Licht-zwaargewicht: Felipe Micheletti vs Stéphane Susperregui 

Glory World Series (Veronica 21.00)
Weltergewicht: 
Yoann Kongolo vs Dmitry Menshikov
Middengewicht:
 
Yousri Belgaroui vs Ulrik Bokeme
Licht-zwaargewicht:
 Luis Tavares vs Michael Duut
Zwaargewicht co-headliner: Michael Smolik vs Mohamed Abdallah
Lichtgewicht headliner (titelgevecht): Marat Grigorian (k.) vs Tyjani Beztati




REACTIES