next event
search
GLORY 70: Bekijk hier de uitslagen en highlights! (video)Bron foto: GLORY Kickboxing

GLORY 70: Bekijk hier de uitslagen en highlights! (video)

Oct 27, 2019 Zaterdag 26 oktober vond GLORY 70 plaats in Lyon, Frankrijk. De Nederlandse vechters hebben hun stempel weten te drukken op het evenement.

Voor het geval je het niet hebt kunnen kijken, zetten wij de highlights en uitslagen op een rij. Buiten de Nederlandse vechters om heeft Nordine Mahieddine een succesvolle GLORY come-back gemaakt.

39 seconden
Zakaria Zouggary heeft zich weten op te werken in de rankings door middel van een knock-out in de 1e ronde. In de laatste 39 seconden raakt Abdellah Ezbiri aangeslagen door een knie naar zijn hoofd. Daarna was er geen ontkomen meer aan, Ezbiri gaat neer en krijgt het niet voor elkaar om weer omhoog te komen.

Fakkel doorgeven
Donovan Wisse heeft domineerde de wedstrijd duidelijk en wist op punten Jason Wilnis te verslaan. In de 2e ronde lijkt Wisse bijna in de problemen te komen, maar toch is het niet genoeg voor Wilnis om de ronde naar zich toe te trekken. Jason had mooie momenten in de wedstrijd toch was Donovan degene die het meest scoorde. Is het tijd voor Wilnis om de fakkel door te geven?

Interim-titel
Zoals verwacht had Murthel Groenhart geen 3 rondes nodig om de wedstrijd te beslissen. Troy Jones ging neer door een rechter stoot, stond op, maar wist zich niet voldoende te herpakken. Groenhart rook bloed, zette direct in met een hoge trap en een regen aan stoten. Jones ging weer neer in de laatste 23 seconden van de 2e ronde, waardoor Murthel er met de interim-titel vandoor gaat.

Clown
Natuurlijk sprak Groenhart direct Cédric Doumbé aan, hij wilde ‘the clown next’. “Fix je elleboog, raap je zooitje bijeen”, roept Murthel naar Cédric die ook in het publiek zit. Groenhart is gebrand om weer weltergewichtkampioen te worden, hij neemt duidelijk geen genoegen met de interim-belt. Er gaan veel geruchten rondom Doumbé, zou deze partij in gevaar zijn?




REACTIES