next event
search
Melvin Manhoef blikt terug op succesvolle Boxing Influencers (video)Bron foto:

Melvin Manhoef blikt terug op succesvolle Boxing Influencers (video)

Oct 27, 2019 Samen met Melvin Manhoef kijken we terug op Boxing Influencers. Ook hebben we het over zijn vorige gevecht en of hij nu écht stopt met zijn vecht carrière.

Melvin Manhoef blikt terug op een (wederom) succesvolle editie van Boxing Influencers. Deel 3 is al aangekondigd voor 2020, ook zijn er al een aantal partijen bekend. Manhoef is zeer tevreden over het niveau en over de kruisbestuiving, zijn doel komt steeds dichterbij. 

Smaak te pakken
De ‘influencers’ hebben stuk voor stuk keihard getraind naast hun drukke leven vol boekingen en late uurtjes. In elk interview kwam duidelijk naar boven dat de ‘influencers’ nu wel even anders kijken naar de sport. Ze weten nu hoeveel bloed, zweet en tranen er in de voorbereiding voorafgaand aan een wedstrijd zitten. “Dit doe je niet zomaar eventjes,” lacht Rene Watzema. De ene ‘influencer’ heeft de smaak te pakken, de andere zullen we niet gauw terug zien in de ring. 

Keihard getraind
Melvin is zeer tevreden over hoe de avond is gelopen. De sfeer was goed, het publiek heeft zich gedragen en vermaakt, en het niveau van de ‘influencers’ was relatief hoog. Voor Manhoef zijn ze allemaal winnaars, ze hebben stuk voor stuk keihard getraind en alles gegeven. Nu we Melvin toch spreken, vragen natuurlijk ook of we binnenkort meer van hem kunnen verwachten dan alleen evenementen.

Afscheidspartij
Ondanks dat hij in principe is uitgevochten, vertelt hij dat hij best zijn aller laatste partij in Amsterdam wil vechten. Het is natuurlijk heel mooi om echt afscheid te nemen in Amsterdam, maar dan moeten de voorwaarden ook wel goed zijn. Bellator Amsterdam zou dan ook snel moeten worden gerealiseerd, mochten ze Manhoef op de kaart willen zetten. Het leek dan wel niet dat er een 43-jarige vechter in Milaan zijn laatste zege van zijn contract pakte, maar de tijd tikt. Manhoef zijn jaren tellen door en dat voelt hij.

Benieuwd naar de ervaringen van Dave Roelvink, Rene Watzema, Danicio Codfried en Laura Ponticorvo? Ga dan naar onze YouTube-kanaal!




REACTIES