next event
search
Main Event tussen Joanna Jedrzejczyk vs. Michelle Waterson staat op losse schroevenBron foto: UFC

Main Event tussen Joanna Jedrzejczyk vs. Michelle Waterson staat op losse schroeven

Oct 9, 2019 Voormalig Women's UFC Strawweight Kampioene Joanna Jedrzejczyk heeft aangegeven dat ze het gewichtslimiet niet kan halen. Michelle Waterson wijs een catchweight partij af.
Het Main Event van UFC Tampa staat op losse schroeven. Volgens de laatste geruchten heeft voormalig Women's UFC Strawweight Kampioene Joanna Jedrzejczyk de UFC op de hoogte gesteld dat ze het gewichtslimiet niet kan halen. Tegenstandster Michelle Waterson wil niet op catchweight vechten.

Te zwaar
Meerdere MMA-outlets melden dat Jedrzejczyk het gewichtslimiet van 116 pond niet kan halen voor haar gevecht met The Karate Hottie dit weekend. Zo liet ESPN-journalist Ariel Helwani weten dat JJ de UFC op de hoogte heeft gesteld van haar situatie.



''Zaterdags Main Event tussen Joanna Jedrzejczyk vs. Michelle Waterson is in gevaar,'' aldus Helwani. ''Volgens meerdere bronnen heeft Joanna de UFC op de hoogte gesteld dat ze het gewichtslimiet van 116 niet kan halen.''

Opties
Het Braziliaanse Combate wist te melden dat Waterson een catchweight gevecht afwijst. Daarnaast heeft ze ook partijen met Mackenzie Dern en Amanda Ribas (vechten tegen elkaar op UFC Tampa red.) afgewezen. Vervolgens laat Combate-journalist Raphael Marinho weten dat Angela Hill Waterson mogelijk vervangt in het Main Event. Plus wordt er gesproken over de twee keuzes die The Karate Hottie voorgeschoteld krijgt.



''Angela Hill zal Waterson mogelijk vervangen in het Main Event met Joanna op catchweight,'' aldus Bronsteter. ''Waterson wordt dan mogelijk doorgeschoven naar UFC 244.''



''Combate heeft haar verhaal geüpdate en laat weten dat de UFC Waterson twee opties geeft. Vechten tegen Joanna dit weekend op catchweight of Jessica Andrade ontmoeten op UFC 244.''

De UFC denkt ook na om het gevecht in zijn geheel te schrappen en Cub Swanson vs. Kron Gracie te promoveren tot Main Event.



REACTIES