next event
search
Fedor Emelianenko vs. Quinton Jackson Main Event Bellator JapanBron foto: Bellator MMA

Fedor Emelianenko vs. Quinton Jackson Main Event Bellator Japan

Oct 9, 2019 Pride-legendes Fedor Emelianenko en Quinton Jackson keren terug naar Japan om het Main Event te verzorgen van Bellator Japan.
Bellator reist eind december af naar Tokio, Japan en neemt twee Pride-legendes mee voor het Main Event. Oud Pride-kampioen Fedor Emelianenko treft Quinton Jackson. Bellator-president Scott Coker hield vandaag een pers conferentie vanuit Japan, waarin alles werd aangekondigd.

Bellator Japan
Het evenement zal plaatsvinden op 29 december en zal haar deuren openen in het Saitama Super Arena. Het belooft een spectaculair evenement te worden om het jaar af te sluiten.

Supersterren
Fedor en Rampage waren beide supersterren in Japan tijdens het Pride-tijdperk. The Last Emperor vocht vijftien keer onder de Pride-vlag en won hiervan veertien partijen. Eén partij eindigde in een no-contest door middel van een kopstoot. Fedor is een oud-Pride Heavyweight Kampioen en wist die titel drie keer te verdedigen. Tevens won hij de Pride Heavyweight World Grand Prix.

Rampage vocht zeventien keer voor Pride en won hiervan twaalf partijen. In 2003 werd hij 2e in het Pride Middleweight World Grand Prix. Hij verloor van Wanderlei Silva via een tweede ronde knock-out. Jackson's bodyslam knock-out over Ricardo Arona op Pride Critical Countdown in 2004 ging de wereld over en is vandaag de dag nog steeds één van de gruwelijkste knock-outs ter wereld.




REACTIES