next event
search
ONE Feature: Nieky Holzkens weg naar de titelBron foto: ONE Championship

ONE Feature: Nieky Holzkens weg naar de titel

Oct 23, 2019 Nieky Holzken greep vorige keer naast de ONE Lightweight Kickboxing titel maar krijgt dit weekend een nieuwe kans om Regian Eersel te verslaan.
Meervoudig Kickboxing Wereldkampioen Nieky Holzken gaat nog een gooi doen naar de ONE Kickboxing Lightweight titel. Eerder dit jaar verloor hij de inauguratie partij van Regian Eersel. Dit weekend krijgt The Natural een rematch om alsnog beslag te leggen op de titel.

Publiek
In gesprek met ONE Championship laat Holzken weten dat het eerste gevecht met Eersel een vermakelijke partij was voor het publiek.

''Ik denk dat we een goed gevecht zijn voor het publiek,'' aldus Holzken. ''Iedereen had het erover en iedereen wil de rematch zien. Ik denk dat we een mooi gevecht aan het publiek hebben gegeven en dat gaan we weer doen op 25 oktober.''

Close call
Holzken laat weten dat de eerste partij beide kanten op kon gaan. The Natural bleef in de partij ondanks het incasseren van een flying knee op de kin.

''Hij raakte mij met een body shot via een knie, en dat was een goede knie. Ik moest daarvan herstellen maar ik bleef staan. [En] Ik stond op na de acht-tellen en vocht de ronde uit. Daarna begon de vijfde ronde en was ik de betere man. Ik denk dat ik die ronde helemaal won.''

''Ik had een paar goede combinaties. Ik had wat spinning back-kicks, flying knees, high kicks en low kicks. Alles wat aankwam was goed maar het was niet op de juiste plek of het juiste moment om hem knock-out te slaan.''

Conditioning
Net als Eersel heeft Holzken zich gefocust op zijn conditioning. Daarnaast wil The Natural ook explosiever voor de dag komen.

''Ik heb heel, heel hard getraind en ik zal scherper zijn dan in mijn laatste gevecht. Ik wil betere conditioning hebben en meer explosiviteit en daar heb ik ook op getraind. Hij weet wat ik breng en ik weet wat hij brengt dus het wordt weer een zwaar gevecht.''

''Ik heb veel meer zelfvertrouwen en voel me veel beter dan de vorige keer. Ik ben niet zo'n prater maar ik kom eraan.'' 
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk