next event
search
Zoektocht naar UFC Bantamweight Contender gestartBron foto:

Zoektocht naar UFC Bantamweight Contender gestart

Oct 24, 2019 UFC 245 begint aardig vorm te krijgen met toevoeging van Marlon Moraes vs. José Aldo en Petr Yan vs. Urijah Faber.
Terwijl UFC Bantamweight Kampioen Henry Cejudo herstellende is van een schouderblessure is de zoektocht naar zijn uitdager begonnen. UFC 245 wordt het strijdtoneel waar de bantamweights een gooi gaan doen naar de titel. Voormalig UFC Featherweight Kampioen José Aldo, Urijah Faber, Marlon Moraes en Petr Yan zullen hieraan deelnemen.

UFC 245
Het evenement beschikt over drie titelpartijen met Kamaru Usman vs. Colby Covington, Max Holloway vs. Alexander Volkanovski en Amanda Nunes vs. Germaine de Randamie. Daarnaast zijn de geruchten dat Robbie Lawler ook zijn opwachting zal maken tijdens het laatste PVV-evenement van 2019. UFC 245 staat gepland voor 14 december en zal haar deuren openen in de T-Mobile Arena.

Moraes vs. Aldo
Voormalig UFC Bantamweight titeluitdager Marlon 'Magic' Moraes (22-6-1, UFC 4-2) krijgt de eer om José 'Junior' Aldo (28-5, UFC 10-4)  te verwelkomen in de 135-divisie. Junior was jarenlang een onverslaanbare kampioen die zijn titel zeven keer wist te verdedigen. Hij wil zijn UFC-carrière een nieuwe impuls geven in een nieuwe divisie. Magic leek hard op weg naar UFC-goud maar Cejudo wist zich sterk te herpakken en finishte Moraes in de derde ronde.

Yan vs. Faber
De Russische Petr 'No Mercy' Yan (13-1, UFC 5-0) maakte vorig jaar zijn UFC-debuut maar stond al vijf keer in de Octagon. Alle keren wist hij als winnaar uit de Ocatgon te stappen. No Mercy treft nu een UFC Hall of Famer in de vorm van Urijah 'The California Kid' Faber (35-10, UFC 11-6). Faber beëindigde eerder dit jaar met succes zijn pensioen. Na 2,5 jaar trok hij zijn MMA-handschoenen weer aan en versloeg hij Ricky Simon via een eerste ronde TKO.



REACTIES