next event
search
ONE Feature: Regian Eersels pad naar succesBron foto: ONE Championship

ONE Feature: Regian Eersels pad naar succes

Oct 22, 2019 ONE Championship heeft het pad naar succes van ONE Kickboxing Lightweight Kampioen Regian Eersel in beeld gebracht.
ONE Championship Kickboxing Lightweight Kampioen Regian Eersel verdedigt zijn titel dit weekend voor het eerst in een rematch met Nieky Holzken. The Immortal wist eerder dit jaar beslag te leggen op de allereerste ONE Kickboxing Lightweight titel.

Rematch
Eersel had in eerste instantie geen trek in een directe rematch met Holzken. In gesprek met ONE Championship laat Regian weten dat hij een andere Holzken verwacht.

''Mijn eerste reactie was, 'Ik heb hem net verslagen. Waarom moet ik het nog een keer doen?','' aldus Eersel. ''Nog een keer vechten tegen hem was het beste zei mijn manager. Aan de wereld en mezelf bewijzen dat ik echt de betere vechter ben.''

''Ik denk dat dit een zwaarder gevecht wordt voor ons beide omdat we nu weten hoe de ander vecht,'' vervolgde Eersel. ''Hij weet een beetje hoe ik vecht en ik weet een beetje hoe hij vecht. Ik denk dat hij met een andere stijl aankomt en ik zal ook met een andere stijl aankomen. Hij wil natuurlijk winnen en ik wil bewijzen dat ik de betere vechter ben. Dus het zal een zwaarder gevecht worden dan de eerste.

Conditioning
The Immortal laat weten dat hij zich extra heeft gefocust op zijn conditioning training.

''Het is niet alsof ik nieuwe dingen heb toegevoegd maar ik heb gewoon meer gewerkt aan mijn conditioning. Ik voelde dat ik niet meer druk zette op hem in de laatste ronde. Ik wist zeker dat ik ging winnen maar we waren beide moe op dat moment. Ik scoorde mijn punten, stapte terug en naar de zijkant, niet zoveel naar voren. Ik heb meer aan mijn conditioning gewerkt zodat ik ook druk kan zetten in de laatste ronde. Ik denk dat Nieky zal proberen om harder te gaan deze keer maar ik denk niet dat hij het vol kan houden in de latere rondes tegen mij.''

Knock-out
Eersel geeft aan dat hij drie tegenstanders tweemaal is tegengekomen. Allen gingen in de tweede partij knock-out.

''Het doel is altijd om iemand te finishen, maar dit is Nieky Holzken. Hij is een goede vechter en hij is nog steeds gevaarlijk als hij is aangeslagen. Ik ga het proberen maar ik ga niet zeggen dat ik hem zal finishen. Het ligt niet zo simpel als je tegen de beste gasten vecht. In mijn carrière ben ik drie gasten twee keer tegengekomen en in het tweede gevecht gingen ze allemaal knock-out. Hopelijk kan ik nu hetzelfde doen.''
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk