next event
search
Spike x Vechtersbazen #19 -  Mellony Geugjes & Harrie SnijdersBron foto: Spike x Vechtersbazen

Spike x Vechtersbazen #19 - Mellony Geugjes & Harrie Snijders

Oct 21, 2019 Vandaag komen Mellony Geugjes en Harrie Snijders langs in de studio van Spike x Vechtersbazen. #SpikeNederland #Vechtersbazenpodcast
Spike en Vechtersbazen hebben de handen ineen geslagen om Nederland een goede, interessante en informatieve podcast voor te schotelen omtrent de vechtsport. Vechtersbazen presentator Dennis Kornman wordt hierin vergezeld door oud Strikeforce Women's Bantamweight Kampioene Marloes Coenen. 

Spike x Vechtersbazen
Na een kleine onderbreking komt de podcast terug op een beeldscherm bij jou in de buurt. De afleveringen zijn elke maandag vanaf 16.00u. te volgen via het YouTube kanaal van Spike Sports NL of je kunt kiezen voor de audio uitzending in de vorm van een podcast. In de eerste reeks kwamen Bert Kops, Nieky Holzken, Gegard Mousasi, Mike Passenier, Alistair Overeem, Ernesto Hoost, Costello van Steenis, Ilias Bulaid, Germaine de Randamie, Peter Aerts en Anissa Haddaoui, Jorina Baars en Hatice Ozyurt langs in de studio. 

Tijdens de korte onderbreking bracht Spike x Vechterbazen twee specials uit.
- Klik HIER voor de special met de bekendste kickbokstrainer ter wereld: Mike Passenier
- Klik HIER voor de special met Bellator MMA vechter Hesdy Gerges

Tweede reeks
Spike x Vechtersbazen begon het tweede seizoen sterk met Denise Kielholtz en Said El Badaoui. Sindsdien kwamen ook Andy Souwer, Pieter Buist, Stefan Struve, Luis Tavares, Nesim el Ahmadi en Reinier de Ridder langs.REACTIES