next event
search
Rico Verhoeven: “Het zijn net honden” (video)Bron foto: By ODC

Rico Verhoeven: “Het zijn net honden” (video)

Oct 19, 2019 In een interview met Mark Schaaf spreekt Rico Verhoeven over de fans van Badr Hari. Dit is alleen niet zo goed gevallen.

Op donderdag 17 oktober vond de persconferentie van GLORY Collision 2 plaats. Pers, vechters en fans van zowel Rico als Badr waren aanwezig. Het was de eerste keer in 3 jaar dat de 2 iconen weer tegenover elkaar stonden.

Badr Army
Dat de fans van Badr (genaamd ‘Badr Army’) aanwezig waren viel erg duidelijk te horen. Bij de opkomst van Hari werd er luid gejuicht, bij Verhoeven keihard boegeroep. Op het moment dat Badr wilde spreken, maar de fans nog aan het juichen waren, maakte hij het gebaar dat ze stil moesten zijn en ze waren per direct stil.

Honden
Na afloop sprak Mark Schaaf van Veronica Fight met Verhoeven over de persconferentie. Hier deed de zwaargewichtkampioen een ongelukkige uitspraak over de ’Badr Army’. “Het zijn net honden en Badr is de hoofdhond. Die zegt ‘ssssht’ en iedereen is stil. Het lijkt wel een peuterzaal weet je wel,” zegt Rico in het interview over de fans die aanwezig waren. In de reacties op sociale media laten fans weten deze uitspraak ronduit respectloos te vinden.

Arrogante rat
Dit is niet de eerste keer dat Verhoeven niet zo mooi uit de verf komt. Ook Hesdy Gerges voelde zich beledigd door de uitspraken van Rico. Op Instagram plaatste Gerges het fragment waarin Verhoeven hem beledigd met de beschrijving: “Het maakt mij niet uit wie wint of verliest, maar dit is de 2e keer dat ik Rico Verhoeven moet vertellen dat hij mij niet moet beledigen. Nu is het persoonlijk. Wanneer ik hem zie geef ik hem een platte hand dan zien we wie de koning is… Gebruik mijn naam niet in jouw acteerspel. We acteren niet op de straat jij arrogante rat!”




REACTIES