next event
search
Tyrone Spong: 'Ik ben erin geluisd'Bron foto:

Tyrone Spong: 'Ik ben erin geluisd'

Oct 9, 2019 Tyrone Spong ontkent het gebruik van prestatiebevorderende middelen en geeft aan eerdere testen negatief terugkwamen.
De WBC (World Boxing Counsil red.) en WBO (World Boxing Organization red.) Latino Heavyweight Kampioen Tyrone Spong zag gister zijn partij met Oleksandr Usyk in rook opgaan. De King of the Ring kreeg te horen dat hij door VADA (Voluntary Anti-Doping Association red.) is gepakt voor een verboden substantie. Spong is inmiddels vervangen door Chazz Whiterspoon. Spong geeft aan dat hij erin geluisd is.

Erin geluisd
Voor Spong was het gevecht met Usyk een grote stap in zijn boks-carrière. De partij zou Live te zien zijn via het grote streamingsdienst van DAZN en werd georganiseerd door bekende bokspromotor Eddie Hearn, die onder andere manager is van Anthony Joshua. Het draait om de substantie, Clomifeen. Via sociale media laat Spong weten dat het onmogelijk is, en via BoxingScene.com laat hij weten dat hij erin geluisd wordt.''Ik ben erin geluisd,'' aldus Spong via BoxingScene.com. ''Ik ben gechoqueerd door de beweerde test resultaten die vrijgegeven zijn door VADA en getweet zijn door Mr. Eddie Hearn,'' begint Spong via sociale media. ''ik ontken dat ik ooit het substantie tot mij genomen heb die VADA noemt in het rapport. Ik heb gevraagd om het B-sample te testen in een laboratorium na mijn keus. Testen die vorige week zijn afgenomen op verzoek van de Illinois Boxing Commission lieten zien wat ik altijd al wist, ik ben een schone vechter.''
''Ik vroeg Matchroom (Usyk's promotor red.) een paar dagen geleden om publiekelijk te benoemen dat ik negatief getest ben voor alle prestatiebevorderende middelen. Elke nadelige bevindingen zijn onmogelijk en na mijn mening een manipulatieve poging om mij van de dit gevecht te halen.''''Ik ging vrijwillig akkoord met de VADA-test omdat ik niets te verbergen heb. Ik zal niet rusten voordat ik ben vrijgesproken voor deze beschuldigingen en zal alle juridische wegen gebruiken die ik tot mijn beschikking heb.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk