next event
search
Oud-Bellator kampioen Héctor Lombard tekent bij Bare Knuckle FCBron foto:

Oud-Bellator kampioen Héctor Lombard tekent bij Bare Knuckle FC

Oct 9, 2019 Héctor Lombard is de volgende veteraan die tekent voor Bare Knuckle Fighting Championship.
Vechtsport pioneer Héctor Lombard (41) slaat een nieuwe weg  in en tekent voor Bare Knuckle Fighting Championship. De Cubaan vocht in 2018 zijn laatste MMA-partij en deed dit onder de UFC-vlag. Bare Knuckle FC wist eerder al Gabriel Gonzaga, Antonio Silva en Wanderlei Silva te strikken.

Héctor Lombard
Lighting was jarenlang een van de gevaarlijkste MMA-vechters maar eindigde zijn carrière in mineur. Zijn laatste zeven partijen wist hij niet winnend af te sluiten. Eenmaal won hij een decision maar werd de partij later omgezet naar een no-contest wegens een positieve test voor steroïden. Voor zijn neerwaartse spiraal had Lombard een indrukwekkende record van 34-4-1(1). De teller blijft voor nu steken op 34-10-1 (2). Hij wist in zijn carrière meerdere MMA-titels te winnen. Hij was de Bellator MMA Middleweight - en Cage Fighting Championship, Australian Fighting Championship en Xtreme Fighting Championship Kampioen. Lombard wist zijn Bellator-titel eenmaal te verdedigen en de Cage Fighting-titel zeven keer.''Bare Knuckle Fighting is het volgende niveau van vechten en ik ben blij om hier onderdeel van te zijn,'' aldus Lombard.REACTIES