next event
search
Bare Knuckle Boxing Finale: Smith vs. GevenBron foto: Rick Janssen

Bare Knuckle Boxing Finale: Smith vs. Geven

Nov 20, 2019 Hubert Geven staat over 2 maanden in de finale van het 8-man toernooi van Bare Knuckle Boxing.
Hubert Geven maakte afgelopen zaterdag zijn BKB-debuut via een overwinning en kan zich opmaken voor de finale van het acht-mans Bare Knuckle Boxing toernooi in Engeland. Hij treft de Engelse Dean 'Smudger' Smith in de Indigo O2 Arena.

Bare Knuckle Boxing
Geven zag zijn BKB-debuut uitgesteld worden door een te zware tegenstander. In de kwartfinale stond de Gipsy King gepland om te vechten tegen Bachir Fakhouri, maar deze kwam tot twee keer toe te zwaar aan bij de weging. Hierdoor won Geven de partij en stroomde hij door naar de halve finale, waar Mark Rawes op hem stond te wachten. Geven wist veel schade te maken aan het gezicht van Rawes waarna de dokter ingreep.


Photo by CWK

Bare Knuckle Boxing 20
De finale staat gepland voor 25 januari 2020 in de Indigo O2 Arena in London,Engeland. Kaarten zijn HIER te bestellen.
REACTIES