next event
search
Docusoap SBS 6: RicoBron foto: By ODC

Docusoap SBS 6: Rico

Nov 25, 2019 Vandaag start de docusoap van Glory Zwaargewicht Kampioen Rico Verhoeven op SBS 6.
De King of Kickboxing Rico Verhoeven opent vanaf vandaag de deur voor zijn fans en vechtsport liefhebbers in het algemeen. De Glory Zwaargewicht Kampioen werd het afgelopen jaar gevolgd door de camera's van SBS 6 voor zijn eigen docusoap. Vanavond zal de eerste aflevering uitgezonden worden.



Rico
De docusoap zal door het leven gaan onder de naam 'Rico' en bestaat uit vijf afleveringen. Vanavond (maandagavond red.) zal de eerste aflevering uitgezonden worden om 21.30u op SBS 6. De camera's hebben Rico gevolgd in zijn voorbereiden op Badr Hari, maar ook zijn gezin zal centraal staan. De King of Kickboxing is trots op het eindresultaat en gaat zich niet bezig houden met mogelijke negatieve reacties en kijkcijfers.

''Alles mocht gefilmd worden. We werden overal gevolgd”, vertelt Rico aan BuzzE. ''Ik ben er heel trots op, vooral de manier waarop het gefilmd is. Het is heel filmisch gemaakt en geen platte reality. In het kickboksen heeft ook iedereen een mening over je. Of dat nu positief of negatief is, dat is aan hun.''

''Ik heb geen idee joh, daar heb ik geen verstand van, haha. Ik hoop natuurlijk dat het het hartstikke goed gaat doen en dat mensen er enthousiast van worden. Dan zien we het daarna wel.”

Collision 2
Over iets minder dan een maand barst de strijd los in het Gelredome te Arnhem. Verhoeven verdedigt hier op 21 december zijn Glory-titel tegen Badr Hari. De twee kwamen elkaar drie jaar geleden voor het eerst tegen, in Oberhausen, Duitsland. Destijds won de King of Kickboxing doordat de Golden Boy niet verder kon wegens een armblessure. Sindsdien vocht Verhoeven nog vijf keer waarin hij drie keer zijn titel succesvol verdedigde tegen Jamal Ben Sadik, Mladen Brestovac en Guto Inocente. De twee andere partijen won hij van Ismael Lazaar en Antônio Silva, hier stond zijn titel niet op het spel.

Naast 'Het Gevecht van de Eeuw' zal er nog meer vuurwerk te zien zijn op GLORY: Collision 2. Glory Middengewicht Kampioen Alex Pereira verdedigt zijn titel tegen de Nederlandse-Turk Ertugrul Bayrak. Daarnaast zullen ook Donovan Wisse, Luis Tavares, Mohammed Jaraya, Massaro Glunder, Jahfar Wilnis, Michael Duut en Zakaria Zouggary hun opwachting maken.

Aarzel niet en klik HIER om de laatste kaarten te bemachtigen!

GLORY: Collision 2: Verhoeven vs. Hari, 21 december 2019, Gelredome, Arnhem, Nederland

Main Card (voorlopige line-up GLORY: Collision 2)
(C) Rico Verhoeven vs. Badr Hari | Glory Heavyweight titelgevecht
(C) Alex Pereira vs. Ertugrul Bayrak | Glory Middleweight titelgevecht
Donovan Wisse vs. Cesar Almeida
Luis Tavares vs. Stephane Susperregui

Preliminary Card
Mohammed Jaraya vs, Massaro Glunder
Jahfarr Wilnis vs. Antonio Plazibat
Michael Duut vs. Ariel Machado
Zakaria Zouggary vs. Asa Ten Pow



REACTIES