next event
search
Douglas Lima: 'Ik moet eerst overwinningen zien tegen gerankte vechters'Bron foto: Bellator MMA

Douglas Lima: 'Ik moet eerst overwinningen zien tegen gerankte vechters'

Nov 25, 2019 Michael Page wist afgelopen weekend een nieuwe highlight reel knock-out toe te voegen aan zijn collectie.
Michael 'Venom' Page wist wederom het nieuws te halen met een spectaculaire knock-out. Naast de vele goede reacties rijst ook de vraag of hij een potentiële Bellator-kampioen is of slechts een vermakelijke knock-out specialist tegen de mindere vechters.



MVP
Page wist tot nu toe zestien overwinningen te boeken uit zijn zeventien professionele MMA-gevechten. Tien gevechten werden vaak op spectaculaire manier gewonnen via knock-out. Drie op decision en drie op submission. De waanzinnige knock-outs kwamen merendeel tot stand tegen de wat 'mindere' tegenstanders, iets waar ook opgemerkt wordt door de MMA-wereld en Bellator Welterweight Kampioen Douglas Lima. The Phenom versloeg MVP in de halve finale van de Bellator Welterweight World Grand Prix via een tweede ronde knock-out en laat weten dat Page eerst wat gerankte vechters moet verslaan voor hij een rematch krijgt.



''Solide prestatie Michael Page!'', aldus Lima. ''Maar ik moet overwinningen zien tegen gerankte vechters, dan weet je waar ik te vinden ben.''



REACTIES