next event
search
John Salter: 'Hij realiseert zich niet dat ik net zo hongerig ben als hem'Bron foto: Bellator MMA

John Salter: 'Hij realiseert zich niet dat ik net zo hongerig ben als hem'

Nov 7, 2019 John Salter treft Costello van Steenis en verwacht een harde partij op hoog tempo.
John Salter heeft behoorlijk wat vechtorganisaties versleten voordat hij zijn plek vond bij Bellator MMA. De Amerikaan vocht voor elf verschillende organisaties waaronder de UFC en Strikeforce. In 2015 maakte hij zijn intrede bij Bellator en sindsdien is hij niet meer weggegaan. De 34-jarige Salter is net zo gebrand en hongerig als Costello van Steenis.

Hongerig
Salter zal voor de eerste keer dit jaar in actie komen. Zijn laatste partij dateert van vorig jaar november toen hij Chidi Njokuani versloeg via een submission. In gesprek met MMA Junkie laat hij weten net zo hongerig te zijn als Van Steenis.

''Hij daagt mij online uit en dat kan ik respecteren,'' aldus Salter. ''Wanneer je zo erg erkenning wil krijgen, het probleem daarmee is, hij realiseert zich niet dat ik net zo hongerig ben als hem. Daarin ben ik niet veranderd. Dat is het probleem met zijn gedachtegang. Ik ben net zo hongerig als hem en het zal een spannend gevecht worden. Zodra hij iets op het spel zet, dan ben ik op mijn sterkst. Ik begrijp hoe dat is.''

3 rondes
Salter wist al zijn Bellator-overwinningen te beëindigen via een finish. Vijf submissions en een TKO. De Amerikaan verwacht deze keer geen finish maar een harde partij op hoog tempo.

''Ik zou graag willen zeggen dat je mij daarheen ziet lopen om hem knock-out te slaan in de eerste minuut. Dat zal een hele leuke avond zijn dan, maar je zal waarschijnlijk een gevecht van drie rondes zien op hoog tempo. Ik denk dat het zo zal gaan. Ik denk dat je mijn hand omhoog ziet gaan aan het einde van de drie rondes.''




REACTIES