next event
search
Knalpartijen tijdens Enfusion GroningenBron foto:

Knalpartijen tijdens Enfusion Groningen

Nov 16, 2019 Enfusion Live #91 en Enfusion Talents #77 vinden zaterdag plaats in de Martini Plaza te Groningen.

Glorious Heroes haalt Enfusion weer naar Groningen. Op zaterdag staat de avond in het teken van vurige talenten. In zowel het voorprogramma als het hoofdprogramma staan de vechters klaar om het publiek te vermaken.  

Titelgevecht
De vechters zijn allen hard bezig om zich een weg naar de top te banen. Regerend kampioene Sarèl de Jong die maar liefst 2 wereldtitels op haar naam heeft staan, op 61kg en 64kg. De Jong zal haar 61kg titel verdedigen tegen de Noorweegse Madelen Søteland. 

Superfights
Wereldkampioen Robin Ciric zal zijn eer verdedigen tegen Guiseppe de Dominico in een superfight. Ciric heeft beloofd een knalpartij neer te zetten voor zijn fans, iets wat ook zeker mag worden geloofd. Robin staat bekend om zijn trapwerk, maar weet zijn stoten ook altijd goed te plaatsen. 

Khalid el Moukadam is ook hard op weg naar de top, in februari won hij nog de contender fight van Walid Hamid. Khalid is niet ver van een titelgevecht, maar eerst deze superfight nog. El Moukadam staat tegenover de talentvolle en gedreven Ahmed Chikh Mousa. 

Contenderfight
Ook Nordin van Roosmalen en Regilio van den Ent zijn onderweg naar een titelgevecht. De heren nemen het tegen elkaar op voor de felbegeerde titleshot. De winnaar van dit gevecht zal tegen Endy Semeleer vechten voor de wereldtitel op 75kg. 




REACTIES