next event
search
'Weili Zhang vs. Joanna Jedrzejczyk in de maak'Bron foto:

'Weili Zhang vs. Joanna Jedrzejczyk in de maak'

Nov 19, 2019 UFC-pesident Dana White kijkt uit naar Weili Zhang vs. Joanna Jedrzejczyk.
UFC Strawweight Kampioene Weili Zhang heeft waarschijnlijk haar eerste titeluitdager klaarstaan. Niemand minder dan voormalig UFC Strawweight Kampioene Joanna Jedrzejczyk. JJ daagde Magnum uit die vervolgens de uitdaging accepteerde. White laat op zijn beurt weten uit te kijken naar deze confrontatie.

Waar, wanneer?!
In gesprek met de South China Morning Post liet Jedrzejczyk weten dat ze klaar is om Zhang waar dan ook te treffen.

''Waar en wanneer dan ook,'' aldus Jedrzejczyk. Bangkok, Sri Lanka, Warschau, Toronto, het maakt mij niet uit waar. Het maakt mij niet uit, ik zal mijn weg wel vinden. Zelfs als ik met een kano moet komen, ik zal China bereiken om haar aan te pakken.''

Kalmeren
Zhang won in augustus van dit jaar de UFC Strawweight titel. Magnum is bezig aan een zegereeks van twintig partijen verspreidt over vijf jaar. Zhang liet via sociale media weten dat ze de boze Jedrzejczyk zal kalmeren.

''Ze lijkt erg boos?,'' aldus Zhang. ''Geen zorgen ze zal wel kalmeren. Ik ben er klaar voor. Bel mijn manager of Dana White. Ik ben klaar.''

'ERG leuk gevecht'
UFC-president Dana White heeft vervolgens de quotes van beide dames gedeeld via zijn eigen Instagram-pagina waarin hij aangeeft dat het een erg leuk gevecht wordt.



''Dit wordt een ERG leuk gevecht,'' aldus Dana White.



REACTIES