next event
search
Anthony Johnson: 'Ik wil terugkomen en mensen gewoon pijn doen'Bron foto:

Anthony Johnson: 'Ik wil terugkomen en mensen gewoon pijn doen'

Nov 19, 2019 Anthony Johnson focust zich op een zomerse UFC-terugkeer.
Anthony Johnson liet eerder al weten dat hij zich focust op een UFC-terugkeer. In eerste instantie kijk hij uit naar een gevecht in april of mei, maar hij verwacht nu een comeback te maken in juni of juli. Rumble kijkt ernaar uit om zich te meten met de zwaargewichten.

Pijn doen
In gesprek met The Mac Life laat Johnson weten dat hij mensen gewoon pijn wil doen. 

''Mijn focus lag op april of mei maar misschien in juni of juli,'' aldus Johnson. ''We zullen zien. Wanneer ik ook terugkom, ik zal ervoor zorgen dat iedereen het weet. Ik wil terugkomen om alles te laten zien en mensen gewoon pijn te doen.''

Beter
Rumble vocht zijn laatste gevecht in 2017. Hier verloor hij een titelgevecht van de toenmalig UFC Light Heavyweight kampioen Daniel Cormier. Johnson laat weten dat hij zich nu sterker en beter voelt.

''Ik kom terug, ik voel me beter en mijn stoten zijn sterker, harder en sneller. Onlangs zei mijn coach,'AJ, jij bent nog steeds gevaarlijk. Je bent nog steeds heel snel en je stoot nog steeds heel hard.', Dit zei hij nadat hij mij voor de tweede keer zag sparren, hij is een tijdje weggeweest. Ik heb al twee mensen knock-out geslagen tijdens de eerste twee spardagen, dus ik voel dat alles goed op zijn plaats valt. 

Heavyweight
Johnson begon zijn UFC-carrière in de welterweight divisie en werd later, door aanhoudende gewichtsproblemen, ontslagen. Twee jaar later keerde hij terug in de Light Heavyweight divisie. Zijn derde terugkeer zal plaatsvinden in de heavyweight divisie.

''Momenteel voel ik mij goed op 240 pond. Als ik nu moet vechten op heavyweight dan heb ik daar vrede mee. Ik voel dat ik nog steeds mijn kracht heb op 240 pond. Ik zal zeker niet één van de grootste heavyweights zijn, er zijn wat monsters op heavyweight, maar mijn voordeel zal waarschijnlijk liggen in snelheid. Iedereen in de heavyweight divisie heeft kracht maar ik denk dat ik veel sneller ben en dat ik meer knock-out kracht heb. De heavyweight gasten zijn geweldig, ik kijk ernaar uit om tegen ze te vechten.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk