next event
search
Anthony Johnson: 'Ik wil terugkomen en mensen gewoon pijn doen'Bron foto:

Anthony Johnson: 'Ik wil terugkomen en mensen gewoon pijn doen'

Nov 19, 2019 Anthony Johnson focust zich op een zomerse UFC-terugkeer.
Anthony Johnson liet eerder al weten dat hij zich focust op een UFC-terugkeer. In eerste instantie kijk hij uit naar een gevecht in april of mei, maar hij verwacht nu een comeback te maken in juni of juli. Rumble kijkt ernaar uit om zich te meten met de zwaargewichten.

Pijn doen
In gesprek met The Mac Life laat Johnson weten dat hij mensen gewoon pijn wil doen. 

''Mijn focus lag op april of mei maar misschien in juni of juli,'' aldus Johnson. ''We zullen zien. Wanneer ik ook terugkom, ik zal ervoor zorgen dat iedereen het weet. Ik wil terugkomen om alles te laten zien en mensen gewoon pijn te doen.''

Beter
Rumble vocht zijn laatste gevecht in 2017. Hier verloor hij een titelgevecht van de toenmalig UFC Light Heavyweight kampioen Daniel Cormier. Johnson laat weten dat hij zich nu sterker en beter voelt.

''Ik kom terug, ik voel me beter en mijn stoten zijn sterker, harder en sneller. Onlangs zei mijn coach,'AJ, jij bent nog steeds gevaarlijk. Je bent nog steeds heel snel en je stoot nog steeds heel hard.', Dit zei hij nadat hij mij voor de tweede keer zag sparren, hij is een tijdje weggeweest. Ik heb al twee mensen knock-out geslagen tijdens de eerste twee spardagen, dus ik voel dat alles goed op zijn plaats valt. 

Heavyweight
Johnson begon zijn UFC-carrière in de welterweight divisie en werd later, door aanhoudende gewichtsproblemen, ontslagen. Twee jaar later keerde hij terug in de Light Heavyweight divisie. Zijn derde terugkeer zal plaatsvinden in de heavyweight divisie.

''Momenteel voel ik mij goed op 240 pond. Als ik nu moet vechten op heavyweight dan heb ik daar vrede mee. Ik voel dat ik nog steeds mijn kracht heb op 240 pond. Ik zal zeker niet één van de grootste heavyweights zijn, er zijn wat monsters op heavyweight, maar mijn voordeel zal waarschijnlijk liggen in snelheid. Iedereen in de heavyweight divisie heeft kracht maar ik denk dat ik veel sneller ben en dat ik meer knock-out kracht heb. De heavyweight gasten zijn geweldig, ik kijk ernaar uit om tegen ze te vechten.''



REACTIES