next event
search
Alex Pereira slaat in slotseconden genadeloos toeBron foto: Glory Kickboxing

Alex Pereira slaat in slotseconden genadeloos toe

Dec 21, 2019 Glory Middengewichtkampioen Alex Pereira wint van Ertugrul Bayrak via knockout.
Glory Middengewicht en interim Licht-Zwaargewichtkampioen Alex 'Po Atan' Pereira wist zijn titel met succes te verdedigen in de Gelredome te Arnhem. In de slotseconden van de eerste ronde wist Po Atan toe te slaan via een linkerhoek waarna Ertugrul Bayrak knockout ging.

Het betekende alweer zijn vijfde titelverdediging waarvan er, met de overwinning van vandaag, drie in Nederland plaatsvonden. Na Yousri Belgaroui en Jason Wilnis wist ook Bayrak de Braziliaan niet te onttronen op Nederlandse bodem. Pereira kende geen goede voorbereiding door middel van een slechte weight cut. Po Atan maakte gister een aangeslagen indruk toen hij in Papendal na meerdere pogingen uiteindelijk op de weegschaal stond met 84,8 kg.

Whats next
Pereira is zoals eerder vernoemd ook in het bezit van de interim Glory Licht-Zwaargewichttitel. Later op de avond won Luis Tavares zijn partij, ondermeer door een bodyshot from hell, van de Fransman Stéphane Susperregui via unanimous decision. Tijdens zijn post fight interview daagde hij zowel de Glory Licht-Zwaargewichtkampioen Artem Vakhitov als de interim-kampioen Pereira uit. Hierdoor stuit Po Atan mogelijk op de Infamous Luis Tavares in zijn volgende partij.



REACTIES