next event
search
Badr Hari: 'Ik ben er volledig van overtuigd dat ik deze belt ga winnen'Bron foto: Glory Kickboxing

Badr Hari: 'Ik ben er volledig van overtuigd dat ik deze belt ga winnen'

Dec 22, 2019 Badr Hari is nog altijd gebrand om de Glory Zwaargewichttitel te winnen.
Badr Hari moest voor de tweede keer een partij met Glory Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven beëindigen door een blessure. Waar hij drie jaar geleden kampte met een armblessure was het dit keer een voetblessure. Via sociale media laat de Golden Boy weten dat hij terugkomt voor de belt.Badr Army
Hari richt zich eerst tot zijn Badr Army en bedankt hun voor de steun en de geweldige atmosfeer in de GelreDome.

''Ik wil mijn hele 'Army' bedanken voor deze geweldige vechtavond'', aldus Hari. ''Jullie waren geweldig en ik kan niet beschrijven hoe ik mij voelde toen ik de ring binnenkwam in deze geweldige sfeer. Het was uniek en ik ben trots dat ik jullie support achter mij heb staan. Je kunt je wel voorstellen hoe moeilijk het is voor mij om dit te accepteren.''

Veroveren
In het tweede stuk richt de Golden Boy zich op zijn jacht op de titel en bedankt hij Verhoeven voor zijn sportiviteit.

''Ík heb de wereld laten zien dat ik nog steeds de gevaarlijkste zwaargewicht ben uit de divisie. Ik ben er ook volledig van overtuigd dat ik deze belt zal veroveren. Daarnaast wil ik Rico Verhoeven bedanken voor zijn voorbeeldige sportiviteit na mijn blessure. Ik kom terug, wees voorbereid. #BadrArmy.''

Blessure
In de derde ronde liep Hari een voetblessure op nadat hij een achterwaartse trap maakt. Trainer Mike Passenier laat weten dat er niets gebroken is, maar dat het goed mis is met zijn enkelband. 

''Als het is ingescheurd moet hij twaalf weken herstellen'', aldus Passenier tegen het AD. ''Dan gaan we weer opbouwen en kijken hoe die enkel het houdt. Als er niks misgaat kan hij dan over een maand of tien weer de ring in. De bedoeling was om in juni weer te vechten, nou ja dat wordt dan september.”REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk