next event
search
Badr Hari: 'Ik ben er volledig van overtuigd dat ik deze belt ga winnen'Bron foto: Glory Kickboxing

Badr Hari: 'Ik ben er volledig van overtuigd dat ik deze belt ga winnen'

Dec 22, 2019 Badr Hari is nog altijd gebrand om de Glory Zwaargewichttitel te winnen.
Badr Hari moest voor de tweede keer een partij met Glory Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven beëindigen door een blessure. Waar hij drie jaar geleden kampte met een armblessure was het dit keer een voetblessure. Via sociale media laat de Golden Boy weten dat hij terugkomt voor de belt.



Badr Army
Hari richt zich eerst tot zijn Badr Army en bedankt hun voor de steun en de geweldige atmosfeer in de GelreDome.

''Ik wil mijn hele 'Army' bedanken voor deze geweldige vechtavond'', aldus Hari. ''Jullie waren geweldig en ik kan niet beschrijven hoe ik mij voelde toen ik de ring binnenkwam in deze geweldige sfeer. Het was uniek en ik ben trots dat ik jullie support achter mij heb staan. Je kunt je wel voorstellen hoe moeilijk het is voor mij om dit te accepteren.''

Veroveren
In het tweede stuk richt de Golden Boy zich op zijn jacht op de titel en bedankt hij Verhoeven voor zijn sportiviteit.

''Ík heb de wereld laten zien dat ik nog steeds de gevaarlijkste zwaargewicht ben uit de divisie. Ik ben er ook volledig van overtuigd dat ik deze belt zal veroveren. Daarnaast wil ik Rico Verhoeven bedanken voor zijn voorbeeldige sportiviteit na mijn blessure. Ik kom terug, wees voorbereid. #BadrArmy.''

Blessure
In de derde ronde liep Hari een voetblessure op nadat hij een achterwaartse trap maakt. Trainer Mike Passenier laat weten dat er niets gebroken is, maar dat het goed mis is met zijn enkelband. 

''Als het is ingescheurd moet hij twaalf weken herstellen'', aldus Passenier tegen het AD. ''Dan gaan we weer opbouwen en kijken hoe die enkel het houdt. Als er niks misgaat kan hij dan over een maand of tien weer de ring in. De bedoeling was om in juni weer te vechten, nou ja dat wordt dan september.”



REACTIES