next event
search

Badr Hari: 'Ik wil de eeuwige glorie'

Dec 17, 2019 Badr Hari is niet onder de indruk van 'puntenvechter' Rico Verhoeven en komt voor de eeuwige glorie.
Badr 'Golden Boy' Hari ontmoet Glory Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven dit weekend voor de tweede keer uit zijn carrière. Drie jaar geleden kon Hari niet verder vechten op Glory 36 in Oberhausen wegens een armblessure. De Golden Boy wil dat zijn naam voor altijd onthouden wordt en komt voor de eeuwige glorie.

Glorie
Hari laat in gesprek met Glory Kickboxing weten dat hij meer wil dan slechts wedstrijden winnen. Hij gaat op jacht naar de eeuwige glorie.

''Ik vecht al zo lang, Ik heb de top van de top in de Zwaargewicht divisie knock-out geslagen'', aldus Hari. ''Maar nu is het tijd dat ik meer wil dan gevechten winnen en geschiedenis schrijven. Zoals ik al zei, ik wil de eeuwige glorie. Ik wil dat mensen over mij praten als ik weg ben en dit is zo'n gevecht daarvoor.'' 

''Het ging goed, het was een goed gevecht, ik voelde hem aan. Ik was de ronde aan het winnen'', blikt Hari terug op de eerste confrontatie. ''Dat is het belangrijkste, je wil elke ronde winnen. Dus dat is het belangrijkste. Dat hebben we gedaan, maar het maakt niet uit hoe het ging want het heeft niks te maken met ons volgende gevecht. Ons volgende gevecht wordt totaal anders, een andere Badr, een andere mind set, het wordt een oorlog.''

Woede
Hari staat bekend als iemand met een kort lontje en een overdosis aan woede, maar de Golden Boy zet zich nu vooral neer als rustige familieman via sociale media. Hari laat weten dat hij nog altijd een 'Bad Boy' zal zijn in de ring en dat hij in de beste vorm van zijn leven zit.

''Nee, want ik ben gewoon meer zelfverzekerd. Ik weet dat ik mensen knock-out kan slaan. De vraag is, wil ik ze knock-out slaan, is de tijd rijp, heb ik goed getraind, ben ik genoeg gefocust, Woede is woede, als je de ring instapt ben je een boze man. Ik ben een boze man als ik de ring instap. Ik kom om mensen aan te pakken. Ik denk dat ik nu in de beste vorm van mijn leven zit. Ik heb een goed gewicht, ik voel me in balans, ik ben snel, ik ben heel accuraat, dus ik zal hem wel ergens knock-out slaan.'' 

Not Impressed
Hari is niet onder de indruk van 'punten vechter' Verhoeven. De Golden Boy somt een lijstje op vol met legendes die hij knock-out geslagen heeft als voorbeeld waarom hij niet bezorgd is.

''Man, ik heb tegen heel veel taaie gasten gevochten. Ik vocht tegen Semmy Schilt. hij is de vader des vaders, hij was onverslaanbaar. Hij is geweldig en hij speelde met Rico. Hij was de man en ik sloeg hem binnen één minuut knock-out. Ik heb grote jongens verslagen, ik heb sterke jongens gezien, Ik vocht tegen Alistair Overeem, hij is geweldig. Zo sterk en ik sloeg hem knock-out. Ik vocht tegen Peter Aerts, sterk, ik sloeg hem knock-out. Ik vocht tegen Ray Sefo, deze gast is geweldig, hij is een legende met een kin van staal, ik sloeg hem knock-out. Hoe kun je mij vertellen dat deze gast (Verhoeven red.) mij onder de indruk krijgt, als ik zoveel mensen knock-out heb geslagen. Want hij wint in zeven jaar vijftien gevechten op punten fzoiets? Daar ben ik niet van onder de indruk.''

Glory Collision 2, Verhoeven vs. Hari, 21 december 2019, GelreDome, Arnhem

Glory Collision 2
(C) Rico Verhoeven vs. Badr Hari | Glory Zwaargewicht titelgevecht
Luis Tavares vs. Stéphane Susperregui | Licht zwaargewicht
Mohammed Jaraya vs. Massaro Glunder | Lightgewicht
Zakaria Zouggary vs. Asa Ten Pow | Vedergewicht

Glory 74 Arnhem
(C) Alex Pereira vs. Ertugrul Bayrak | Glory Middengewicht titelgevecht
Serhiy Adamchuk vs. Aleksei Ulianov | Vedergewicht
Michael Duut vs. Ariel Machedo | Licht zwaargewicht
Itay Gershon vs. Li Sanjin | Lichtgewicht

Glory Superfight Series 
Jahfarr Wilnis vs. Antonio Plazibat | Zwaargewicht
Donovan Wisse vs. Cesar Almeida | Middengewicht
Cihad Kepenek vs. Nordine Mahieddine | Zwaargewicht
Kevin van Heeckeren vs. Ulric Bokeme | Middengewicht
Yi Xu vs. Rebekah Irwin | Vrouwen BantamgewichtREACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk