next event
search
Rico Verhoeven: 'Ik ga hem knock-out slaan voordat hij ermee stopt'Bron foto: ODC - Mixfight European Fight Network

Rico Verhoeven: 'Ik ga hem knock-out slaan voordat hij ermee stopt'

Dec 17, 2019 Glory Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven laat weten dat Badr Hari zaterdag geen leuke avond zal hebben.
Glory Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven zet dit weekend zijn titel op het spel in een rematch met Badr de 'Golden Boy' Hari. The King of Kickboxing laat weten dat hij Hari knock-out zal slaan voordat hij zelf de handdoek in de ring gooit.

Glory 36: Oberhausen
Verhoeven won drie jaar geleden de eerste ontmoeting met Hari. Destijds kon de Golden Boy niet meer doorvechten wegens een armblessure. The King of Kickboxing blikt terug op zijn eerste confrontatie en laat weten wat hij over Hari heeft geleerd.

''Dat hij onzeker is en dat hij opgeeft'', aldus Verhoeven in gesprek met Glory.  ''Ik deed het best goed. Ik voelde me heel goed. De snee gebeurde tijdens de training. Ik wist dat hij mij hoe dan ook een keer zou raken en dat de snee open zou gaan, dus daar maakte ik me niet druk om.''

''Ik heb geen idee, echt geen idee. Na mijn mening kan ik alleen zeggen dat het er vreemd uitziet, dat is mijn mening'', zegt Verhoeven over Hari's armblessure. ''Hij zou anders gestopt worden. Ik heb hem dit vaker zien doen, in welke situatie dan ook. Elk moment dat hij in de problemen komt gebeurt er iets, hij stopt of hij wordt gediskwalificeerd. Ik ga hem knock-out slaan voordat hij ermee stopt. Dit gaat niet leuk worden voor hem. Het gaat niet leuk worden. Dit wordt een lastig gevecht.''

Vijf rondes
Verhoeven laat weten dat vijf rondes tegen hem een heel ander verhaal is dan tegen wie dan ook.

We zien het wel, de laatste keer dat hij vijf rondes vocht was volgens mij in 2003 ofzoiets. Dat is lang geleden. Het maakt niet uit wat je zegt, 'Ik kan makkelijk vijf rondes doen', het is lastig. Je kunt het aan iedereen vragen die vijf rondes tegenover mij stond, dat is een ander verhaal. Je kunt zeggen, 'Ik ga je pakken in ronde 2 of misschien ronde 1', dat hebben ze allemaal gezegd

Toewijding
The King of Kickboxing geeft aan dat het zijn drukste jaar ooit was met alle projecten rondom het vechten. Er werd dan ook hardop afgevraagd of Verhoeven nog wel gemotiveerd was om zijn kickbokscarrière voort te zetten.

''100% toegewijd, dit is wat ik doe'', aldus Verhoeven. ''Ik heb mijn leven toegewijd aan de sport, mijn toewijding was om de beste te worden. Dat is wat ik doe, altijd, elke dag train ik. Ik ben eerst een atleet. Daarnaast ben ik een familieman en dan komen alle andere projecten.''

Glory Collision 2, Verhoeven vs. Hari, 21 december 2019, GelreDome, Arnhem

Glory Collision 2
(C) Rico Verhoeven vs. Badr Hari | Glory Zwaargewicht titelgevecht
Luis Tavares vs. Stéphane Susperregui | Licht zwaargewicht
Mohammed Jaraya vs. Massaro Glunder | Lightgewicht
Zakaria Zouggary vs. Asa Ten Pow | Vedergewicht

Glory 74 Arnhem
(C) Alex Pereira vs. Ertugrul Bayrak | Glory Middengewicht titelgevecht
Serhiy Adamchuk vs. Aleksei Ulianov | Vedergewicht
Michael Duut vs. Ariel Machedo | Licht zwaargewicht
Itay Gershon vs. Li Sanjin | Lichtgewicht

Glory Superfight Series 
Jahfarr Wilnis vs. Antonio Plazibat | Zwaargewicht
Donovan Wisse vs. Cesar Almeida | Middengewicht
Cihad Kepenek vs. Nordine Mahieddine | Zwaargewicht
Kevin van Heeckeren vs. Ulric Bokeme | Middengewicht
Yi Xu vs. Rebekah Irwin | Vrouwen BantamgewichtREACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk