next event
search
Francis Ngannou: 'Op dit moment heb ik niet veel opties, dus ja ik ben geïnteresseerd'Bron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Francis Ngannou: 'Op dit moment heb ik niet veel opties, dus ja ik ben geïnteresseerd'

Dec 10, 2019 Francis Ngannou is door een gebrek aan tegenstanders geïnteresseerd in Jairzinho Rozenstruik.
Francis Ngannou is weer terug waarmee hij begonnen was in de UFC, mensen knock-out slaan. Sinds zijn verloren partijen won hij zijn laatste drie gevechten via een eerste ronde KO. The Predator zit nu echter in een vervelend pakket en heeft de tegenstanders niet voor het uitkiezen. 

Weinig opties
Jairzinho Rozenstruik zorgde voor veel vuurwerk in de heavyweight divisie dit jaar en won al zijn partijen via knock-out. Bigi Boy heeft zijn ogen nu gericht op Ngannou die door gebrek aan tegenstanders geïnteresseerd is. 

''Op dit moment heb ik niet veel opties, dus ja ik ben geïnteresseerd'', aldus Ngannou. ''Zolang ik maar een gevecht heb want dan kan ik vechten. Het is lastig om een gevecht te vinden maar hij is luid en duidelijk geweest over zijn wil om tegen mij te vechten.''

Wat moet dat moet
Ngannou laat weten dat hij niet super enthousiast is om te vechten tegen Rozenstruik omdat hij liever voor de titel wil vechten of een hoger gerankte vechter. The Predator was onder de indruk van de late comeback, maar is van mening dat de partij te vroeg gestopt was.

''Hij doet het goed, ik was onder de indruk over zijn comeback afgelopen weekend. Hij was letterlijk het gevecht aan het verliezen dus ik was onder de indruk. Hij had wel veel geluk in de laatste seconden, want daarvoor zag ik niets dat mijn interesse wekte. [te vroeg gestopt] Ja, dat denk ik wel, maar ik ben de jury niet. Maar ik denk het wel want Alistair was niet out, hij strompelde maar hij was niet out. Niet respectloos bedoelt, maar ik denk dat ik meer moet zien. Maar als het zo moet gaan dan moet het zo gaan.

''Nee, om eerlijk te zijn maakt mij dat niet enthousiast. Je weet dat ik een titelgevecht wil en dat ik (Alexander red.) Volkov heb uitgedaagd, die veel hoger op de rankings staat, maar de UFC onderneemt niet echt acties.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk