next event
search
Jairzinho Rozenstruik: 'Ik zag dat hij out was en daarom liep ik weg'Bron foto:

Jairzinho Rozenstruik: 'Ik zag dat hij out was en daarom liep ik weg'

Dec 10, 2019 Jairzinho Rozenstruik stapte uit respect voor Alistair Overeem weg na zijn verwoestende stoot.
Jairzinho Rozenstruik won afgelopen weekend het grootste gevecht uit zijn MMA-carrière. Met nog tien seconden op de klok trok Bigi Boy nog een keer ten aanval voor een alles-of-niets stoot om een zeker lijkend verlies te voorkomen, met succes.

Respect
Na zijn verwoestende stoot besloot Rozenstruik weg te lopen in plaats van door te gaan tot een ground-and-pound. De scheidsrechter had de partij op dat moment nog niet gestopt, maar uit respect voor Overeem liep Bigi Boy weg.

''Ik zag dat hij out was en daarom liep ik weg'', aldus Rozenstruik tijdens de Ariel Helwani MMA Show. ''Ik zag de schade. Ik zag hem en ging weer voor de rechter (stoot red.), daarna zag ik hem neer gaan. Ik draaide mij om en liep weg. De scheids rende naar mij toe dus liep ik weg. Ik kan hem niet blijven raken, ik gaf hem respect.''

Vijfde ronde
Rozenstruik wist dat hij achterstond voordat de vijfde ronde begon. Trainer Michael Babb gaf hem de broodnodige 'trap onder de kont' om hem wakker te schudden.

''Ik wist dat ik achterstond, dat ik het gevecht aan het verliezen was. De coach bleef maar zeggen, 'Wil je dit gevecht winnen?', In de laatste ronde gaf hij mij een trap onder de kont, en ik had zoiets van, 'Ja, het is nog niet voorbij tot het voorbij is.''

Francis Ngannou
Rozenstruik heeft mogelijk zijn gewenste partij binnenboord nu Ngannou de uitdaging heeft geaccepteerd.

''Ja ik ben blij en enthousiast over dat gevecht. Ik stap de gym in en zorg dat ik daar klaar voor ben. Hij heeft gereageerd, dus ik kan niet wachten tot dit gevecht geregeld is. Het zou kunnen (Nr. 1 titeluitdagers gevecht red.), maar dat maakt voor mij niet uit, ik wil gewoon tegen hem vechten. Maar het zou goed zijn. Als ik mag vechten voor The Baddest Man on the Planet,  en dan voor de titel, dat doe ik dan gelijk. Ik wil rond maart/april weer vechten.
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk