next event
search
Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik Main Event van UFC ColumbusBron foto: MMA Junkie

Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik Main Event van UFC Columbus

Dec 13, 2019 Jairzinho Rozenstruik krijgt wat hij wil en treft Francis Ngannou.
De Surinaamse hypetrain van Jairzinho Rozenstruik raast door naar zijn volgende halte. Zoals hij zelf voorspelde treft Bigi Boy Francis Ngannou. De heavyweights zullen het Main Event van UFC Columbus verzorgen op een UFC Fight Night kaart.

UFC Columbus
Helaas zal de grote matchup niet dichter bij huis plaatsvinden voor onze Nederlandse MMA-fans. Het lag in de lijn er verwachting dat Ngannou's volgende partij in Parijs zou plaatsvinden tijdens het eerste UFC-event op Franse bodem. De legalisatie van MMA in Frankrijk is echter uitgesteld waardoor Ngannou nu in Columbus Rozenstruik zal treffen. ESPN-journalist Brett Okamoto wist het nieuws te melden. Het evenement zal plaatsvinden op 28 maart.



''Breaking: Vraag en je zult het krijgen. Jairzinho Rozenstruik vs. Francis Ngannou zal het Main Event zijn van een UFC Fight Night op 28 maart in Columbus.''

Doorbraak
Rozenstruik kan gezien worden als doorbraak vechter van het jaar 2019. Bigi Boy debuteerde dit jaar in de UFC en won al zijn vier partijen via (T)KO. Overwinningen over Junior Albini, Allen Crowder, Andrei Arlovski en Alistair Overeem bezorgde de Surinamer een vijfde plek in de UFC Heavyweight divisie. Een overwinning over voormalig titeluitdager Ngannou zal hoogstwaarschijnlijk een titelgevecht opleveren.







REACTIES