next event
search
Jairzinho Rozenstruik slaat Overeem vier seconden voor het einde KOBron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Jairzinho Rozenstruik slaat Overeem vier seconden voor het einde KO

Dec 8, 2019 Jairzinho Rozenstruik stond op het punt om te verliezen via jurybeslissing maar komt dan met een verwoestend KO.
Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik blijft zijn ongeslagen status houden. Na Junior Albina, Allen Crowder, Andrei Arlovski wordt ook Alistair Overeem toegevoegd aan zijn UFC-knockout lijst. De Surinamer moest veel geduld tonen en sloeg met nog maar vier seconden op de klok toe.

Knock-out
Als een geroutineerde MMA-vechter wist Overeem de partij bijna naar zich toe te trekken. The Reem koos zijn stoten gecalculeerd uit en ging meermaals voor de takedown. Rozenstruik liet zien dat hij naast harde stoten uitdelen ook beschikt over een sterke kin. Overeem was op weg naar een overwinning op alle jurykaarten toen de bel luidde voor de laatste tien seconden. Rozenstruik besloot om nog één keer voor een alles of niet offensief te gaan. Dit resulteerde in een verwoestende walk-off knock-out waarin Overeems lip zichtbaar openscheurt. De officiële uitslag luidt een vijfde ronde KO met 4.56 op de klok.




REACTIES