next event
search
Justin Gaethje: 'Zover ik weet vecht ik tegen de winnaar uit april'Bron foto:

Justin Gaethje: 'Zover ik weet vecht ik tegen de winnaar uit april'

Dec 4, 2019 Na drie eerste ronde (T)KO finishes wil Justin Gaethje afwachten op een titelgevecht.
Voormalig World Series of Fighting Kampioen, hedendaags het Professional Fighters League, Justin 'The Highlight' Gaethje gaat wachten op een titelgevecht. Na vier mislukte pogingen gaan UFC Lightweight Kampioen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson het op 18 april 2020 nog een keer proberen. The Highlight laat weten dat hij tegen de winnaar zal vechten.

Wachten

In gesprek met Luke Thomas tijdens The Luke Thoms Show laat Gaethje weten dat hij normaliter niet graag afwacht op een gevecht, maar voor een titelgevecht wil hij dat wel doen.

''Uiteindelijk ben ik hierin gestapt voor één reden, om te vechten voor een wereldtitel'', aldus Gaethje. ''Als dat aan het einde van de weg staat, dan zal ik het zeker doen. Ik wil het niet, ik word er niet jonger op, maar ik wil voor een wereldtitel vechten. Vanaf nu ga ik alleen slimme zakelijke beslissingen nemen. Drie overwinningen achter elkaar, drie knock-outs, drie eerste ronde finishes, dus ja, daar (titelgevecht red.) wacht ik op.''

Titelgevecht
The Highlight is bezig aan een ijzersterke reeks van drie achtereenvolgende eerste ronde knock-outs tegen James Vick, Edson Barboza en Donald Cerrone. 

''Ik ben de gast die wacht op een titelgevecht. Zover ik weet vecht ik tegen de winnaar uit april. Drie opeenvolgende knock-outs. Ik weet niet wat ik anders nog moet doen. Als er iemand anders in de weg staat, dan moet ik daar nog doorheen. Ik denk niet dat er iemand anders is, dus de winnaar van het titelgevecht wordt het waarschijnlijk''

Backup
Gaethje laat weten dat hij bereidt is om zich klaar te stomen om als backup beschikbaar te zijn voor het titelgevecht tussen Khabib en Ferguson op 18 april in Brooklyn, New York.

''Ik probeer klaar te zijn rond 18 april voor het geval er iets gebeurt. Maar het is moeilijk voor mij om me voor te bereiden voor een trainingskamp als ik mijn tegenstander niet weet. Dus ik weet niet of ik dat ga doen.''

''Als ze (UFC red.) de kosten van mijn trainingskamp vergoeden dan ben ik voor. Ik moet toch weer fit worden dus dat kan geen kwaad. Weetje wat het is, financieel is het een hele verplichting, zeker voor een gevecht zoals dit. Ik wil tegen Khabib vechten, ik moet tegen Khabib vechten. Als het zich zo afspeelt (Ferguson uitvalt red.) dan zal ik zeker boos zijn op mezelf als ik niet klaar ben.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk