next event
search
Max Holloway toont klasse na verlies UFC-titelBron foto:

Max Holloway toont klasse na verlies UFC-titel

Dec 18, 2019 Voormalig UFC-kampioen Max Holloway spreekt lovend over kersverse UFC Featherweight Kampioen Alexander Volkanovski.
Voormalig UFC Featherweight Kampioen Max 'Blessed' Holloway zag zijn winstreeks van veertien featherweight partijen afgelopen weekend beëindigd worden door de nieuwe UFC Featherweight kampioen Alexander 'The Great' Volkanovski. Blessed staat bekend als een uiterst respectvolle vechter en werd gister wederom geprezen.

Volkanovski
De Australiër is zelf ook bezig aan een imposante winstreeks (18 partijen red.) en is nog altijd ongeslagen in de UFC. Voor de UFC wist The Great wereldtitels te winnen in drie verschillende divisies (145, 155, 170 red.). Zoals altijd toonde Holloway, die zijn titel uiteindelijk driemaal verdedigde, respect en liet hij via sociale media weten dat Volkanovski de terechte kampioen is.



''Hij was bereidt om te vechten voor een interim-titel'', aldus Holloway. ''Als hij niet tegen mij kon vechten dan was hij bereidt om tegen iedereen te vechten, zelfs vechters die onder hem in de ranking stonden. Wanneer je kampioen bent dan staat iedereen onder jou, dus Alex droeg al het gewicht van de titel voordat Dana die om zijn middel bond. Ik ben blij voor Alex, Emma, hun dochters en Australië. Dezelfde oceaan, verschillende golven. Zie je weer in de line up.''



REACTIES