next event
search

Mousid Akhamrane: “Als ze Badr kennen, denk ik dat het een valse voorspelling is”

Dec 18, 2019 Zaterdag 21 december vindt GLORY Collision 2 plaats in de GelreDome in Arnhem. De kaart is naast de hoofdpartij goed gevuld met spectaculaire vechters en zal uitgezonden worden door Veronica TV.

Nog een paar dagen en dan is het zover, hét gevecht van misschien wel de eeuw. Heel Nederland lijkt in de ban te zijn van het gevecht tussen de iconische zwaargewichten Badr Hari en Rico Verhoeven. Wat voorheen ‘gewoon’ een partij te zijn, is het nu een gevecht om de wereldtitel.

Voorspellingen
Door heel het land zijn er avonden georganiseerd om gezamenlijk de meest besproken partij van dit moment te bekijken. Dagelijks gaan sociale media-gebruikers met elkaar in discussie over wie de partij zal gaan winnen. Al maanden voor het gevecht is de strijd al bezig tussen de fans van Rico Verhoeven en de ‘Badr Army’. Van het laatste is zelfs merchandise te krijgen. De ene fan heeft een nog uitgebreidere voorspelling dan de ander, maar wie heeft gelijk?

Rematch
Als voormalig jeugdtrainer van Hari durft Mousid Akhamrane wel een voorspelling te geven. Hij kent Badr wel een beetje en kan zich heel goed herinneren hoe de explosieve vechter zijn rematches aanpakte. “Wat ik van Badr ken, al die jaren die ik met hem mee heb gemaakt, dat hij meestal in een rematch altijd wel goed terug komt en meestal ook wint”, laat Mousid weten. 

Talent
Volgens Akhamrane is Rico wellicht niet de meest getalenteerde vechter, maar hij werkt wel hard voor de sport. “Soms kan je beter iemand hebben die keihard werkt voor zijn sport dan iemand die heel veel talent heeft,” aldus de trainer. Dat Verhoeven conditioneel heel goed is zal niemand ontkennen, dat is dan ook zijn voordeel stelt Mousid. 

Andere vechters
Er wordt ook een probleem aangehaald, namelijk het vergeten van de andere vechters in dit verhaal. Iedereen kijkt uit naar de partij tussen de 2 grootheden, maar er staan natuurlijk meer toppers op het programma. “Heel veel vechters die eigenlijk goeie partijen neerzetten die worden vaak vergeten.” Terwijl deze jongens ook het publiek zeer goed kunnen vermaken. Mousid kijkt uit verschillende partijen, maar vindt het moeilijk om de absolute winnaars aan te wijzen. 
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk